115.00 lei
Sticla exceptionala negru mat 500 ml.Pe unul din dealurile abrupte dintre Valensole si Greoux les bains se afla o mica platatie de maslini, aproximativ 700 de arbori, cu o varsta cuprinsa intre 300 si 400 de ani. Uleiul obtinut de la acesti arbori este considerat unul dintre cele mai echilibrate. Din maslinele acestor arbori, in fiecare an, se produce o cantitate foarte limitata de ulei de masline de exceptie, de o calitate superioara. Accesul fiind imposibil pentru orice tip de utilaj, totul se face manual. Extras la rece, rezulta un ulei de masline extravirgin ce este livrat unor restaurante cu stele in Ghidul Michelin, atat in Franta cat si in Singapore...
65.00 lei
Un ulei rezultat din presarea a doua fructe proaspete .Măslinele provin din livezile noastre de pe platourile din Valensol, sudul Frantei. Amestecam in rasnita citricele cu maslinele.În timpul procesului de frământare a pastei, sucul fructelor își eliberează aromele. Însă uleiul esențial, coja este cea care va da acestor specialități toată intensitatea și prospețimea lor. Rezultatul este apoi uimitor, echilibrul provenind din munca celor doua fructe impreuna si dozarea lor, cu multa atentie, permite o obtinerea unui ulei inovator, bogata in gust si savoare. Ideal in salate, pe peste, in carpaccio, dar si pe carne la gratar.*Bergamota este un fruct citric, clasificat în general între portocala și limeta. Are un gust puternic, caracteristic, fiind folosita ca un ingredient rafinat pentru a sublima preparatele atat simple, cat si cele complexe...
117.00 lei
Un ulei rezultat din presarea a 2 fructe proaspete .Măslinele provin din livezile noastre de pe platourile din Valensol, sudul Frantei. Amestecam in rasnita citricele cu maslinele.În timpul procesului de frământare a pastei, sucul fructelor își eliberează aromele. Însă uleiul esențial, coja este cea care va da acestor specialități toată intensitatea și prospețimea lor. Rezultatul este apoi uimitor, echilibrul provenind din munca celor 2 fructe impreuna si dozarea lor, cu multa atentie, permite o obtinerea unui ulei inovator, bogata in gust si savoare. Ideal in salate, pe peste, in carpaccio, dar si pe carne la gratar.*Bergamota este un fruct citric, clasificat în general între portocala și limeta. Are un gust puternic, caracteristic, fiind folosita ca un ingredient rafinat pentru a sublima preparatele atat simple, cat si cele complexe...
505.00 lei
Vechile tehnici de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în pungi de iută, ceea ce făcea sucurile acestora mai ușor de extras, dar modificau gustul fructelor proaspete.Ne-am mobilizat pentru a implementa tehnici care să reconcilieze calitatea și gustul tipic.Tehnicile străvechi de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în saci de iută timp de aproximativ 15 zile. Acest lucru a avut ca efect încălzirea măslinelor și a le face sucurile mai ușor de extras. Această metodă a scos la iveală multe ciuperci și drojdii, legate de fermentație, care au alterat gustul fructelor proaspete.Astăzi, extracția prin centrifugare la rece face posibilă extragerea uleiului în ziua recoltării, păstrând în același timp polifenolii și vitaminele. Totuși, pentru a găsi gusturile care amintesc de „uleiul de altădată”, ne-am mobilizat (cu alți producători și cu sindicatul nostru interprofesional) pentru a pune la cale tehnici care să împace calitatea și gustul tipic al unui ulei din măsline fermentate.Folosim fructe „în rotație” (abia încep să își schimbe culoarea), cu un conținut bun de umiditate. Le asezam direct in camp in paloxuri ermetice (lazi mari). Astfel putem începe lucrări de fermentație anaerobă (în absența oxigenului) care nu permite dezvoltarea ciupercilor, nici oxidarea pentru a degrada uleiul. Trebuie efectuate citiri de temperatură și vizite zilnice. Fiecare cutie reacționează diferit și în timp ce unele sunt gata să fie zdrobite după 2 săptămâni, altele vor avea nevoie de aproape 25 de zile pentru a ajunge la maturitate. Morarul este cel care va decide momentul exact pentru producerea uleiului.Pungența și amărăciunea dispar în favoarea aromelor de măsline negre, tapenade, cacao, pâine cu aluat sau anghinare fiartă.Multă vreme interzise in Europa pentru că provin din „măsline care nu sunt proaspete” (și deci nu pot fi comercializate), producătorii și-au asumat mari riscuri p..
123.00 lei
Vechile tehnici de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în pungi de iută, ceea ce făcea sucurile acestora mai ușor de extras, dar modificau gustul fructelor proaspete.Ne-am mobilizat pentru a implementa tehnici care să reconcilieze calitatea și gustul tipic.Tehnicile străvechi de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în saci de iută timp de aproximativ 15 zile. Acest lucru a avut ca efect încălzirea măslinelor și a le face sucurile mai ușor de extras. Această metodă a scos la iveală multe ciuperci și drojdii, legate de fermentație, care au alterat gustul fructelor proaspete.Astăzi, extracția prin centrifugare la rece face posibilă extragerea uleiului în ziua recoltării, păstrând în același timp polifenolii și vitaminele. Totuși, pentru a găsi gusturile care amintesc de „uleiul de altădată”, ne-am mobilizat (cu alți producători și cu sindicatul nostru interprofesional) pentru a pune la cale tehnici care să împace calitatea și gustul tipic al unui ulei din măsline fermentate.Folosim fructe „în rotație” (abia încep să își schimbe culoarea), cu un conținut bun de umiditate. Le asezam direct in camp in paloxuri ermetice (lazi mari). Astfel putem începe lucrări de fermentație anaerobă (în absența oxigenului) care nu permite dezvoltarea ciupercilor, nici oxidarea pentru a degrada uleiul. Trebuie efectuate citiri de temperatură și vizite zilnice. Fiecare cutie reacționează diferit și în timp ce unele sunt gata să fie zdrobite după 2 săptămâni, altele vor avea nevoie de aproape 25 de zile pentru a ajunge la maturitate. Morarul este cel care va decide momentul exact pentru producerea uleiului.Pungența și amărăciunea dispar în favoarea aromelor de măsline negre, tapenade, cacao, pâine cu aluat sau anghinare fiartă.Multă vreme interzise in Europa pentru că provin din „măsline care nu sunt proaspete” (și deci nu pot fi comercializate), producătorii și-au asumat mari riscuri p..
59.00 lei
Vechile tehnici de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în pungi de iută, ceea ce făcea sucurile acestora mai ușor de extras, dar modificau gustul fructelor proaspete.Ne-am mobilizat pentru a implementa tehnici care să reconcilieze calitatea și gustul tipic.Tehnicile străvechi de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în saci de iută timp de aproximativ 15 zile. Acest lucru a avut ca efect încălzirea măslinelor și a le face sucurile mai ușor de extras. Această metodă a scos la iveală multe ciuperci și drojdii, legate de fermentație, care au alterat gustul fructelor proaspete.Astăzi, extracția prin centrifugare la rece face posibilă extragerea uleiului în ziua recoltării, păstrând în același timp polifenolii și vitaminele. Totuși, pentru a găsi gusturile care amintesc de „uleiul de altădată”, ne-am mobilizat (cu alți producători și cu sindicatul nostru interprofesional) pentru a pune la cale tehnici care să împace calitatea și gustul tipic al unui ulei din măsline fermentate.Folosim fructe „în rotație” (abia încep să își schimbe culoarea), cu un conținut bun de umiditate. Le asezam direct in camp in paloxuri ermetice (lazi mari). Astfel putem începe lucrări de fermentație anaerobă (în absența oxigenului) care nu permite dezvoltarea ciupercilor, nici oxidarea pentru a degrada uleiul. Trebuie efectuate citiri de temperatură și vizite zilnice. Fiecare cutie reacționează diferit și în timp ce unele sunt gata să fie zdrobite după 2 săptămâni, altele vor avea nevoie de aproape 25 de zile pentru a ajunge la maturitate. Morarul este cel care va decide momentul exact pentru producerea uleiului.Pungența și amărăciunea dispar în favoarea aromelor de măsline negre, tapenade, cacao, pâine cu aluat sau anghinare fiartă.Multă vreme interzise in Europa pentru că provin din „măsline care nu sunt proaspete” (și deci nu pot fi comercializate), producătorii și-au asumat mari riscuri p..
820.00 lei
Vechile tehnici de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în pungi de iută, ceea ce făcea sucurile acestora mai ușor de extras, dar modificau gustul fructelor proaspete.Ne-am mobilizat pentru a implementa tehnici care să reconcilieze calitatea și gustul tipic.Tehnicile străvechi de presare a măslinelor necesitau fermentarea recoltei în saci de iută timp de aproximativ 15 zile. Acest lucru a avut ca efect încălzirea măslinelor și a le face sucurile mai ușor de extras. Această metodă a scos la iveală multe ciuperci și drojdii, legate de fermentație, care au alterat gustul fructelor proaspete.Astăzi, extracția prin centrifugare la rece face posibilă extragerea uleiului în ziua recoltării, păstrând în același timp polifenolii și vitaminele. Totuși, pentru a găsi gusturile care amintesc de „uleiul de altădată”, ne-am mobilizat (cu alți producători și cu sindicatul nostru interprofesional) pentru a pune la cale tehnici care să împace calitatea și gustul tipic al unui ulei din măsline fermentate.Folosim fructe „în rotație” (abia încep să își schimbe culoarea), cu un conținut bun de umiditate. Le asezam direct in camp in paloxuri ermetice (lazi mari). Astfel putem începe lucrări de fermentație anaerobă (în absența oxigenului) care nu permite dezvoltarea ciupercilor, nici oxidarea pentru a degrada uleiul. Trebuie efectuate citiri de temperatură și vizite zilnice. Fiecare cutie reacționează diferit și în timp ce unele sunt gata să fie zdrobite după 2 săptămâni, altele vor avea nevoie de aproape 25 de zile pentru a ajunge la maturitate. Morarul este cel care va decide momentul exact pentru producerea uleiului.Pungența și amărăciunea dispar în favoarea aromelor de măsline negre, tapenade, cacao, pâine cu aluat sau anghinare fiartă.Multă vreme interzise in Europa pentru că provin din „măsline care nu sunt proaspete” (și deci nu pot fi comercializate), producătorii și-au asumat mari riscuri pentru a menține aceste cunoștin..
118.00 lei
Uleiul nostru de lamaie este un ulei de Aglandau monovarietal.Măslinele sunt presate la maturitate cu lămâi bio.Un ulei rezultat din presarea a doua fructe proaspete .Măslinele provin din livezile noastre de pe platourile din Valensol, sudul Frantei. Amestecam in rasnita lamaia cu maslinele.În timpul procesului de frământare a pastei, sucul fructelor își eliberează aromele. Însă uleiul esențial, coja este cea care va da acestor specialități toată intensitatea și prospețimea lor. Rezultatul este apoi uimitor, echilibrul provenind din munca celor doua fructe impreuna si dozarea lor, cu multa atentie, permite o obtinerea unui ulei inovator, bogata in gust si savoare. Ideal in salate, pe peste, in carpaccio, dar si pe carne la gratar.La coacere, înlocuiți jumătate din unt cu uleiul nostru de lămâie și lăsați-vă imaginația să zboare.În maioneză pentru creveți și fructe de mare sau ca si condiment pentru avocado...
136.00 lei
Un ulei moale, rotund, cu o mare bogăție aromatică. Soiul dominant este Aglandaul nostru local. Uleiul nostru est realizat cu fructe recoltate la maturitate deplină în decembrie.Gustul picant si amar este redus, permițând exprimarea aromelor subtile.In luna decembrie, măslina incepe sa prinda nuante de roșu, visiniu și negru, piarde din umezeala și se usucă in copac. Pe coaja sa apar dealuri si vaii fine,desprinzandu-se la cea mai mica adiere de vant,ceea ce inseamna ca a ajuns la maturitate deplina. Sfârșitul recoltării trebuie făcut fără prea multă întârziere deoarece Mistralul și gerul amenință fructele în fiecare zi. Astfel, gusturile de măr copt și migdale predomină și vor merge perfect cu legumele crude, salatele și preparatele gătite...
53.00 lei
Un ulei moale, rotund, cu o mare bogăție aromatică. Soiul dominant este Aglandaul nostru local. Uleiul nostru est realizat cu fructe recoltate la maturitate deplină în decembrie.Gustul picant si amar este redus, permițând exprimarea aromelor subtile.In luna decembrie, măslina incepe sa prinda nuante de roșu, visiniu și negru, piarde din umezeala și se usucă in copac. Pe coaja sa apar dealuri si vaii fine,desprinzandu-se la cea mai mica adiere de vant,ceea ce inseamna ca a ajuns la maturitate deplina. Sfârșitul recoltării trebuie făcut fără prea multă întârziere deoarece Mistralul și gerul amenință fructele în fiecare zi. Astfel, gusturile de măr copt și migdale predomină și vor merge perfect cu legumele crude, salatele și preparatele gătite...
393.00 lei
Un ulei moale, rotund, cu o mare bogăție aromatică. Soiul dominant este Aglandaul nostru local. Uleiul nostru est realizat cu fructe recoltate la maturitate deplină în decembrie.Gustul picant si amar este redus, permițând exprimarea aromelor subtile.In luna decembrie, măslina incepe sa prinda nuante de roșu, visiniu și negru, piarde din umezeala și se usucă in copac. Pe coaja sa apar dealuri si vaii fine,desprinzandu-se la cea mai mica adiere de vant,ceea ce inseamna ca a ajuns la maturitate deplina. Sfârșitul recoltării trebuie făcut fără prea multă întârziere deoarece Mistralul și gerul amenință fructele în fiecare zi. Astfel, gusturile de măr copt și migdale predomină și vor merge perfect cu legumele crude, salatele și preparatele gătite...
644.00 lei
Un ulei moale, rotund, cu o mare bogăție aromatică. Soiul dominant este Aglandaul nostru local. Uleiul nostru est realizat cu fructe recoltate la maturitate deplină în decembrie.Gustul picant si amar este redus, permițând exprimarea aromelor subtile.In luna decembrie, măslina incepe sa prinda nuante de roșu, visiniu și negru, piarde din umezeala și se usucă in copac. Pe coaja sa apar dealuri si vaii fine,desprinzandu-se la cea mai mica adiere de vant,ceea ce inseamna ca a ajuns la maturitate deplina. Sfârșitul recoltării trebuie făcut fără prea multă întârziere deoarece Mistralul și gerul amenință fructele în fiecare zi. Astfel, gusturile de măr copt și migdale predomină și vor merge perfect cu legumele crude, salatele și preparatele gătite...
85.00 lei
Un ulei moale, rotund, cu o mare bogăție aromatică. Soiul dominant este Aglandaul nostru local. Uleiul nostru est realizat cu fructe recoltate la maturitate deplină în decembrie.Gustul picant si amar este redus, permițând exprimarea aromelor subtile.In luna decembrie, măslina incepe sa prinda nuante de roșu, visiniu și negru, piarde din umezeala și se usucă in copac. Pe coaja sa apar dealuri si vaii fine,desprinzandu-se la cea mai mica adiere de vant,ceea ce inseamna ca a ajuns la maturitate deplina. Sfârșitul recoltării trebuie făcut fără prea multă întârziere deoarece Mistralul și gerul amenință fructele în fiecare zi. Astfel, gusturile de măr copt și migdale predomină și vor merge perfect cu legumele crude, salatele și preparatele gătite...
113.00 lei
Un ulei moale, rotund, cu o mare bogăție aromatică. Soiul dominant este Aglandaul nostru local. Uleiul nostru est realizat cu fructe recoltate la maturitate deplină în decembrie.Gustul picant si amar este redus, permițând exprimarea aromelor subtile.In luna decembrie, măslina incepe sa prinda nuante de roșu, visiniu și negru, piarde din umezeala și se usucă in copac. Pe coaja sa apar dealuri si vaii fine,desprinzandu-se la cea mai mica adiere de vant,ceea ce inseamna ca a ajuns la maturitate deplina. Sfârșitul recoltării trebuie făcut fără prea multă întârziere deoarece Mistralul și gerul amenință fructele în fiecare zi. Astfel, gusturile de măr copt și migdale predomină și vor merge perfect cu legumele crude, salatele și preparatele gătite...
59.00 lei
Adevăratul aur lichid al Provencei!Un ulei de măsline extravirgin rar, combinat cu bucăți autentice de trufe de vară (Tuber Aestivum): aur lichid adevărat!Asocieri gourmet: Pe paste, orez, ouă sau cartofi...
141.00 lei
Ulei de un fructat excepțional de verde susținut cu o aromă cremoasă și arome variate, armonioase și persistente.*Denumirea de Origine Protejată(DOP) sau AOP in franceza(appellation d'origine protégée)Haute Provence a fost creată în 1999 și garantează conformitatea cu o carte de calitate care duce la producerea de ulei de măsline rezultat din cunoștințe tradiționale și artizanale.Acest AOP Haute-Provence mărturisește dorința de a păstra un adevărat know-how, precum și o tradiție înrădăcinată în pamanturile noastre de secole.Carta AOP conține în special următoarele clauze:• Măslinii trebuie să aparțină soiului Aglandau.• Măslinii trebuie să fie amplasați într-o zonă geografică specifică care se întinde pe 95 de comune, inclusiv 83 din Alpes de Hautes Provence.• Maslinele trebuie culese la inceputul sezonului pentru a da un ulei de masline verde fructat. Datele de recoltare sunt stabilite în fiecare an printr-un decret prefectural.Obținem apoi un ulei de o fructitate excepțională, culoarea lui este verde intens și aroma sa unctuoasă.Se spune că este de mare caracter, adică marchează puternic cerul gurii cu arome variate, armonioase și persistente.In cerul gurii domină arome de anghinare crudă, însoțite de amărăciunea migdalei și armonios sporite de o notă fructată de măr sau banană verde. Ardoarea, cunoscută și sub denumirea de „picante”, completează acest ulei complex.AOP Haute Provence, creat în 1999, garantează conformitatea cu o carte de calitate pentru uleiul de măsline rezultat din cunoștințele tradiționale și artizanale...
55.00 lei
Ulei de un fructat excepțional de verde susținut cu o aromă cremoasă și arome variate, armonioase și persistente.*Denumirea de Origine Protejată(DOP) sau AOP in franceza(appellation d'origine protégée)Haute Provence a fost creată în 1999 și garantează conformitatea cu o carte de calitate care duce la producerea de ulei de măsline rezultat din cunoștințe tradiționale și artizanale.Acest AOP Haute-Provence mărturisește dorința de a păstra un adevărat know-how, precum și o tradiție înrădăcinată în pamanturile noastre de secole.Carta AOP conține în special următoarele clauze:• Măslinii trebuie să aparțină soiului Aglandau.• Măslinii trebuie să fie amplasați într-o zonă geografică specifică care se întinde pe 95 de comune, inclusiv 83 din Alpes de Hautes Provence.• Maslinele trebuie culese la inceputul sezonului pentru a da un ulei de masline verde fructat. Datele de recoltare sunt stabilite în fiecare an printr-un decret prefectural.Obținem apoi un ulei de o fructitate excepțională, culoarea lui este verde intens și aroma sa unctuoasă.Se spune că este de mare caracter, adică marchează puternic cerul gurii cu arome variate, armonioase și persistente.In cerul gurii domină arome de anghinare crudă, însoțite de amărăciunea migdalei și armonios sporite de o notă fructată de măr sau banană verde. Ardoarea, cunoscută și sub denumirea de „picante”, completează acest ulei complex.AOP Haute Provence, creat în 1999, garantează conformitatea cu o carte de calitate pentru uleiul de măsline rezultat din cunoștințele tradiționale și artizanale...
402.00 lei
Ulei de un fructat excepțional de verde susținut cu o aromă cremoasă și arome variate, armonioase și persistente.*Denumirea de Origine Protejată(DOP) sau AOP in franceza(appellation d'origine protégée)Haute Provence a fost creată în 1999 și garantează conformitatea cu o carte de calitate care duce la producerea de ulei de măsline rezultat din cunoștințe tradiționale și artizanale.Acest AOP Haute-Provence mărturisește dorința de a păstra un adevărat know-how, precum și o tradiție înrădăcinată în pamanturile noastre de secole.Carta AOP conține în special următoarele clauze:• Măslinii trebuie să aparțină soiului Aglandau.• Măslinii trebuie să fie amplasați într-o zonă geografică specifică care se întinde pe 95 de comune, inclusiv 83 din Alpes de Hautes Provence.• Maslinele trebuie culese la inceputul sezonului pentru a da un ulei de masline verde fructat. Datele de recoltare sunt stabilite în fiecare an printr-un decret prefectural.Obținem apoi un ulei de o fructitate excepțională, culoarea lui este verde intens și aroma sa unctuoasă.Se spune că este de mare caracter, adică marchează puternic cerul gurii cu arome variate, armonioase și persistente.In cerul gurii domină arome de anghinare crudă, însoțite de amărăciunea migdalei și armonios sporite de o notă fructată de măr sau banană verde. Ardoarea, cunoscută și sub denumirea de „picante”, completează acest ulei complex.AOP Haute Provence, creat în 1999, garantează conformitatea cu o carte de calitate pentru uleiul de măsline rezultat din cunoștințele tradiționale și artizanale...
659.00 lei
Ulei de un fructat excepțional de verde susținut cu o aromă cremoasă și arome variate, armonioase și persistente.*Denumirea de Origine Protejată(DOP) sau AOP in franceza(appellation d'origine protégée)Haute Provence a fost creată în 1999 și garantează conformitatea cu o carte de calitate care duce la producerea de ulei de măsline rezultat din cunoștințe tradiționale și artizanale.Acest AOP Haute-Provence mărturisește dorința de a păstra un adevărat know-how, precum și o tradiție înrădăcinată în pamanturile noastre de secole.Carta AOP conține în special următoarele clauze:• Măslinii trebuie să aparțină soiului Aglandau.• Măslinii trebuie să fie amplasați într-o zonă geografică specifică care se întinde pe 95 de comune, inclusiv 83 din Alpes de Hautes Provence.• Maslinele trebuie culese la inceputul sezonului pentru a da un ulei de masline verde fructat. Datele de recoltare sunt stabilite în fiecare an printr-un decret prefectural.Obținem apoi un ulei de o fructitate excepțională, culoarea lui este verde intens și aroma sa unctuoasă.Se spune că este de mare caracter, adică marchează puternic cerul gurii cu arome variate, armonioase și persistente.In cerul gurii domină arome de anghinare crudă, însoțite de amărăciunea migdalei și armonios sporite de o notă fructată de măr sau banană verde. Ardoarea, cunoscută și sub denumirea de „picante”, completează acest ulei complex.AOP Haute Provence, creat în 1999, garantează conformitatea cu o carte de calitate pentru uleiul de măsline rezultat din cunoștințele tradiționale și artizanale...
89.00 lei
Ulei de un fructat excepțional de verde susținut cu o aromă cremoasă și arome variate, armonioase și persistente.Denumirea de Origine Protejată(DOP) sau AOP in franceza(appellation d'origine protégée)Haute Provence a fost creată în 1999 și garantează conformitatea cu o carte de calitate care duce la producerea de ulei de măsline rezultat din cunoștințe tradiționale și artizanale.Acest AOP Haute-Provence mărturisește dorința de a păstra un adevărat know-how, precum și o tradiție înrădăcinată în pamanturile noastre de secole.Carta AOP conține în special următoarele clauze:• Măslinii trebuie să aparțină soiului Aglandau.• Măslinii trebuie să fie amplasați într-o zonă geografică specifică care se întinde pe 95 de comune, inclusiv 83 din Alpes de Hautes Provence.• Maslinele trebuie culese la inceputul sezonului pentru a da un ulei de masline verde fructat. Datele de recoltare sunt stabilite în fiecare an printr-un decret prefectural.Obținem apoi un ulei de o fructitate excepțională, culoarea lui este verde intens și aroma sa unctuoasă.Se spune că este de mare caracter, adică marchează puternic cerul gurii cu arome variate, armonioase și persistente.In cerul gurii domină arome de anghinare crudă, însoțite de amărăciunea migdalei și armonios sporite de o notă fructată de măr sau banană verde. Ardoarea, cunoscută și sub denumirea de „picante”, completează acest ulei complex.AOP Haute Provence, creat în 1999, garantează conformitatea cu o carte de calitate pentru uleiul de măsline rezultat din cunoștințele tradiționale și artizanale...
- 1 din 2
- Următoarea