TERINĂ TRADIȚIONALĂ DE IENUPĂR 130 gr
-
43.00 lei
Adaugă
la favorite
- Costul de livrare este de 30 lei per colet pe teritoriul României.
- Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 750 lei.
- Plăți sigure prin card sau ramburs
- Garantie conform producator
- Retur in 14 zile
Terină tradițională cu ienupăr. O rețetă de Gaston și Lydie Telme, neschimbată din 1947!
Carne de porc de la fermă din Hautes-Alpes, ienupăr sălbatic recoltat la altitudine în Haute-Provence sau în Hautes-Alpes în funcție de an.
Prima terină creată de Gaston și Lydie Telme în 1947!! Rețeta neschimbată în toți acești ani.
Rețeta emblematică a Maison Telme, „patéul pur de porc”, „obișnuitul”, „clasicul”, „cel mai bun” , are toate numele și unii clienți seniori îl mănâncă de când erau copii și nu-și doresc altul!!!
Garantiile noastre:
Terină făcută din carne de porc de munte, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.
Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!
Porcul fără porcarii: fără sare, nitriti, fără emulgator, colorant, aditiv, arome.
Realizat cu rigoare si pasiune in atelierul nostru din Peyrui, Haute -Alpes
Valori nutriționale medii la 100 g : 1829 kJ/443 kcal; grăsimi: 43g din care acizi grași saturați: 16g; Glucide 1,2g din care zaharuri < 0,5g; proteine: 12g; sare 1,8 g
Ingrediente : carne de porc**, ficat de porc**, sare*, condimente, plante aromatice, ienupar 2%*, Marc de Provence
* origine Franta
** porc de munte din Hautes-Alpes
Se serveste rece, se pastreaza la frigider pana la 5 zile dupa deschidere.
Costul de livrare este de 30 lei per colet pe teritoriul României.
Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 750 lei.