TERINĂ DE ȚARĂ CU IERBURI DE PROVENCE* 200 gr
-
69.00 lei
Adaugă
la favorite
- Costul de livrare este de 30 lei per colet pe teritoriul României.
- Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 750 lei.
- Plăți sigure prin card sau ramburs
- Garantie conform producator
- Retur in 14 zile
O terină de țară cu ierburi provensale și frunze de dafin, un strop de lichior de cimbru, și iată-te pe dealurile din Provence primăvara, când totul este în floare!
Un mare clasic, pariu sigur pentru un prânz reușit pe iarbă!
Plantele aromatice sunt bineinteles cultivate si sortate in Provence, cu o calitate organoleptica exceptionala, o frumoasa culoare verde si un miros de neuitat.
Garantiile noastre:
Terină făcută din carne de porc de munte, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.
Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!
Porcul fără porcarii: fără sare, nitriti, fără emulgator, colorant, aditiv, arome sintetice.
Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence.
*Ierburile de Provence - sunt o selecție de plante aromatice tradiționale din bucătăria provensală, sălbatice, proaspete sau uscate, originare din Provence sau regiunea mediteraneana.Climatul specific, dealurile acide si calcaroase, fac ca doar aici sa putem gasi adevaratele ierburi de Porvence(doar 10% din piata mondiala de Ierburi de Provence este originala). Amestecul certificat Herbes de Provence este un amestec de cimbru, rozmarin, sarriette* și oregano uscat și amestecat în următoarele proporții: 19% cimbru, 27% rozmarin, 27% sarriette, 27% oregano.
*Sarriette-adesea confundata cu cimbrul,sarriette are frunzele mai mari, o arma mult mai pronuntata,fiind o planta aromatica din familia Lamiaceelor;este o planta specifica climatului mediteranean.
Valori medii energetice pentru 100g : 1298 kJ/ 314kcal; grăsimi 27,5g din care acizi grași saturați 10g; carbohidrați 0,8g din care zaharuri 0,7g; proteine 15,7 g, sare 1,7 g
Ingrediente : carne de porc**, ficat de porc**, ficat de pasare*, sare*, condimente, usturoi*, plante aromatice 1*%, lichior de cimbru
* Origine Franta
** Carne de porc de munte din Hautes-Alpes
Se serveste rece, se pastreaza la frigider pana la 5 zile dupa deschidere.
Costul de livrare este de 30 lei per colet pe teritoriul României.
Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 750 lei.