30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau ca sos diluând cu puțină apă caldă sau suc de friptură...
30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau ca sos diluând cu puțină apă caldă sau suc de friptură...
30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau ca sos diluând cu un suc de friptură, confit de rață. Produs artizanal 100%...
30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau în sos diluând-o cu puțină apă caldă sau suc de friptură...
57.00 lei
Orez lung de Camargue și legumele soarelui, un preparat care vă va încălzi papilele gustative! Gata de gătit pentru o combinație superbă ca acompaniament pentru carnea și peștele dumneavoastră!Orez lung direct din Camargue, cultivat la Sambuc, lângă Arles, ornat cu legume, puține ierburi din Provence, un răsfăț pentru papilele gustative care se va potrivi perfect cu carnea și peștele tău.Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 12 minute în 3 volume de apă și gata! *legumele soarelui- amestec de vinete,rosii,ardei,castraveti,dovlecei si fenicul...
57.00 lei
Orez lung Camargue, linte verzi din Provence și câteva condimente, o plăcere de gust gata de gătit pentru a vă însoți carnea și peștele, sau ca bază pentru salate mixte sau Buddha Bowls!Orez lung din Camargue, linte din Provence și condimente, acesta este amestecul perfect gata de gătit pentru a vă însoți carnea și peștele!Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 18 minute în 3 volume de apă și gata!..
57.00 lei
Orez lung de Camargue cu lămâie, șofran, ierburi și flori, gata de gătit pentru a-ți însoți carnea, peștele sau pentru alte preparate din ce în ce mai originale!Orez lung de Camargue cultivat la Sambuc, lângă Arles, coajă de lămâie și ulei esențial, câteva plante pentru a condimenta totul și voila!Un acompaniament perfect pentru carnea și peștele dvs. sau chiar ca bază pentru o salată sau un bol Bouddah original!Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 12 minute în 3 volume de apă și gata!..
57.00 lei
Orez lung direct din Camargue, petale de trandafir și curry din Madras, voila! Un preparat gata de gatit, original si perfect pentru salatele tale, sau pentru a-ti insoti pestele si carnea!Orez lung Camargue, petale de trandafir pentru mai multă dulceață și delicatețe, toate însoțite de curry Madras, acesta este combo-ul perfect pentru a vă însoți preparatele cu pui sau pește!Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 12 minute în 3 volume de apă și gata!..
45.00 lei
Un pesto suculent cu arome provensale.Un clasic al aromelor provensale.Asocieri gourmet: Pe bruschetta sau ciappe, peste, carne, paste, orez si risotto...
55.00 lei
Pesto este compus din doar 3 ingrediente: peste 70% fistic la care am adăugat ulei de măsline extravirgin și sare pentru a pune in evidenta aromele. Această rețetă foarte simplă, fără gluten dă naștere unui produs proaspăt și parfumat, un echilibru subtil între bogăția uleiului de măsline și aroma fisticului. Acestea din urmă au fost lasate sa se coaca înainte de a fi culese la maturitate pentru a obține acest gust autentic și aceste arome unice.Asocieri gourmet : Textura sa frumoasa il face usor de folosit, pesto-ul nostru de fistic poate fi folosit pe bruschete dar si pentru a insoti carnea alba, peste, paste sau orez...
57.00 lei
Un adevărat condiment de mare, Pesto Marin este un plus culinar care aduce o notă iodata mâncărurilor tale. Gătit cu Wakamé* și busuioc, Pesto de mare se poate savura cu pastele,dar va poate parfuma si biscuitii, si tartele sărate. Ideal ca aperitiv, pesto de mare poate fi savurat pe pâine prăjită .*Wakamé-Aceaste alge de mare brune,comestibile sunt apreciate pentru textura, gustul usor iodat si compozitia sa nutritiva. Sunt o buna sursă de minerale, vitamine și carotenoide. Consumat în întreaga lume, wakame poate fi mancat proaspăt sau uscat..
59.00 lei
Pesto-ul nostru genovez este produs după rețeta tradițională, cu ingrediente naturale și de calitate. Se prepară cu busuioc proaspăt, oferind un gust intens. Busuiocul este căsătorit cu ulei de măsline, brânză Pecorino (brânză din lapte de oaie), Grana Padano (similar cu Parmigiano), nuci de caju și nuci de pin. Nu sunt adăugate conservanți sau aditivi. Gustul său este apropiat de pesto proaspăt deoarece nu este pasteurizat.Asocieri gourmet: Pentru a fi folosit ca condiment pentru paste, ca bază pentru bruschete sau pizza, pe pâine prăjită ca aperitiv, într-un sos de condiment pentru prăjituri sărate...
48.00 lei
Un clasic al aromelor provensale cu busuioc și brânză de capră.Asocieri gourmet: Pe bruschetta sau ciappe, peste, carne, paste, orez si risotto...
59.00 lei
Acest pesto cu gustul său inimitabil rafinaeaza tot ce atinge! Toast simplu sau o farfurie de paste devin preparate de lux.Asocieri gourmet: Pe paine prajita, cu paste, ravioli sau in verrina combinata cu branza de capra...
62.00 lei
Pesto Rosso nostru este produs după rețeta tradițională , cu ingrediente naturale și de calitate. Se prepară cu busuioc proaspăt, oferind un gust intens. Busuiocul este căsătorit cu ulei de măsline, roșii uscate la soare, brânză Pecorino (brânză din lapte de oaie), Grana Padano (similar cu Parmigiano), nuci de caju și nuci de pin. Nu sunt adăugate conservanți sau aditivi. Gustul său este apropiat de pestos proaspăt deoarece nu este pasteurizat.Asocieri gourmet: Pentru a fi folosit ca condiment pentru paste, ca bază pentru bruschete sau pizza, pe pâine prăjită ca aperitiv, într-un sos de condiment pentru prăjituri sărate...
54.00 lei
Calitate exceptionala pentru preparatele tale.Asocieri gourmet: Cu peste, carne sau pui. Inainte de servire se toarna o lingura buna de ulei de masline (sau ulei de trufe) si o mana de parmezan.Sfaturi pentru preparare: Prajiti continutul pachetului cateva minute la foc moderat intr-o cratita cu o lingura de ulei. Se amestecă și se umezește cu vin alb până se absoarbe. Se toarnă treptat 650 ml apă fierbinte și se reduce în timp ce amesteci, până obții consistența dorită (aproximativ 16 min). Când orezul este aproape fiert, adăugați putin unt, parmigiano reggiano și sare...
45.00 lei
Aceasta reteta este facuta din ciuperci de Paris si trufe de vara; poate fi folosita ca sos (pentru paste, oua, risotto, etc.) sau ca ingredient pentru pizza, creme, sos bechamel, marinate si altele asemenea. Este gata de utilizare - pur și simplu adăugați la preparatele dumneavoastră!..
32.00 lei
Sos de rosii si chilli cu ulei de maslineAsocieri gourmet: sosul picant ideal pentru paste!..
44.00 lei
Sosul Piri Piri este un sos picant care poate fi folosit ca marinada.Sosul Piri Piri este un sos picant care poate fi folosit ca marinada. Numele său provine de la ardeiul omonim, originar din Africa și adoptat de portughezi, originea acestui sos. Acum este pregătit pentru Maison Brémond 1830 în inima Provencei, în Morières-lès-Avignon de către o mică echipă de familie, într-o companie semi-artizanală.Nu intrați în panică, totuși: deși picant, acest sos difuzează mult timp aroma iuteiului în gură, fără a fi prea picant. Poate fi savurat și de tineri și bătrâni.Gustul său unic este rezultatul unui amestec subtil de oțet de sherry autentic, ulei de măsline, ardei iute, boia de ardei, pătrunjel, coriandru și usturoi și chilli Harissa. Ingredientele sale de calitate au fost atent selectate, iar rețeta a fost creată exclusiv pentru Maison Brémond 1830.Asocieri gourmet: sos sau marinată pentru carne, carne la grătar, supă de pui sau pește.....
32.00 lei
Sos de rosii cu ardei si ulei de masline extravirginAsocieri gourmet: sosul mediteranean ideal pentru paste!..
- 1 din 2
- Următoarea