SAVEURS-A
30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau ca sos diluând cu puțină apă caldă sau suc de friptură...
30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau ca sos diluând cu puțină apă caldă sau suc de friptură...
30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau ca sos diluând cu un suc de friptură, confit de rață. Produs artizanal 100%...
30.00 lei
Pe paine prajita cu foie gras sau terine. Cu o salată sau în sos diluând-o cu puțină apă caldă sau suc de friptură...
22.00 lei
La deserturile tale (cotters, inghetata, etc.) adaugand fructe uscate prajite si suficienta ciocolata topita. Produs artizanal 100%.*exquis-rafinat,distins; cu gustul sau nobil si rafinat, aceasta dulceata chiar isi merita numele..
22.00 lei
La deserturile tale (cotters, inghetata, etc.) adaugand fructe uscate, prajite si suficienta ciocolata topita.*exquis-rafinat,distins; cu gustul sau nobil si rafinat, aceasta dulceata chiar isi merita numele..
22.00 lei
La deserturile tale (cotters, inghetata, etc.) adaugand fructe uscate prajite si suficienta ciocolata topita.*exquis-rafinat,distins; cu gustul sau nobil si rafinat, aceasta dulceata chiar isi merita numele...
22.00 lei
La deserturile tale (cotters, inghetata, etc.) adaugand fructe uscate prajite si suficienta ciocolata topita.*exquis-rafinat,distins; cu gustul sau nobil si rafinat, aceasta dulceata chiar isi merita numele..
57.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a o pune pe grătar. * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
57.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
43.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
43.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
57.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
43.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
57.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
43.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
28.00 lei
A se consuma cu carne la gratar, pentru a imbraca carnea gatita la gratar sau prajita. Produs artizanal 100%. *Espelette este un ardei picant si aromat, recunoscut mondial, ce provine din Tara Bascilor, departamentul Pyrénées-Atlantiques,Franta. Este printre putinele condimente ce beneficiaza de label-ul Denumire de Orgine Controlata...
28.00 lei
A se consuma cu carne la gratar, in vinegreta, pentru a imbraca carnea gatita la gratar sau prajita...
28.00 lei
A se consuma cu carne la gratar, in vinegreta, pentru a imbraca carnea gatita la gratar sau prajita...
28.00 lei
A se consuma cu carne la gratar, in vinegreta, pentru a imbraca carnea gatita la gratar sau prajita.*mesclun este un amestec de cel putin cinci varietati de salate...
- 1 din 2
- Următoarea