53.00 lei
Mierea de lavandă Bonaventure, Alpes de Haute-Provence, sudul Frantei,are o aromă foarte fină. Culoarea sa limpede și transparentă este tipică.Este o miere foarte populară, rară și adesea considerată pentru gustul ei drept una dintre cele mai bune mieri existente.Stupina noastră este formată din 50 de colonii de albine.Stupii raman in ferma noastra de la inflorirea migdalilor in ianuarie si pana la cea a sarriettei* si sofranului in octombrie,iernand la fața locului,profitând de Rochette*, fără să transhumeze vreodată; ii tratăm cu cea mai mare grijă, chiar dacă la sfârșitul zilei le furăm o parte din continut. Dar trebuie spus că acest nectar este atât de bun încât este suficient să gustăm perlele de chihlimbar care scapă din rame, pentru a justifica rapid furtul nostru.Culegem doar de două ori pe an, pentru a nu le slăbi prea mult și pentru a le lăsa cu suficiente rezerve de miere pentru a petrece o iarnă confortabilă.Semănăm plante melifere pentru a compensa deficitul de flori sălbatice și pentru a extinde resursele pe tot parcursul anului.Este un produs natural care poate fi savurat în diferite moduri: sandvișuri, ceaiuri din plante, produse de patiserie, produse de cofetărie, salate de fructe, iaurturi, deserturi, înghețată...Caracteristicile mierii de lavandă:Textura: cremoasă.Culoare: limpede la recoltare, galben auriu, dar se albește sub efectul cristalizării.Gust: delicat, lung în gură.Parfum: tipic, foarte plăcut.Aromă: delicată, gustoasă, ușor fructată.*sarriette-adesea confundata cu cimbrul,sarriette are frunzele mai mari, o aroma mult mai pronuntata, fiind o planta aromatica din familia Lamiaceelor; este o planta specifica climatului mediteranean.*La Rochette- o planta din familia cruciferelor, ca si mustarul ,varza ,ridichea; gustul ei este picant, fiind o planta intre salata si condiment...
115.00 lei
Mierea de lavandă Bonaventure, Alpes de Haute-Provence, sudul Frantei,are o aromă foarte fină. Culoarea sa limpede și transparentă este tipică.Este o miere foarte populară, rară și adesea considerată pentru gustul ei drept una dintre cele mai bune mieri existente.Stupina noastră este formată din 50 de colonii de albine.Stupii raman in ferma noastra de la inflorirea migdalilor in ianuarie si pana la cea a sarriettei* si sofranului in octombrie,iernand la fața locului,profitând de Rochette*, fără să transhumeze vreodată; ii tratăm cu cea mai mare grijă, chiar dacă la sfârșitul zilei le furăm o parte din continut. Dar trebuie spus că acest nectar este atât de bun încât este suficient să gustăm perlele de chihlimbar care scapă din rame, pentru a justifica rapid furtul nostru.Culegem doar de două ori pe an, pentru a nu le slăbi prea mult și pentru a le lăsa cu suficiente rezerve de miere pentru a petrece o iarnă confortabilă.Semănăm plante melifere pentru a compensa deficitul de flori sălbatice și pentru a extinde resursele pe tot parcursul anului.Este un produs natural care poate fi savurat în diferite moduri: sandvișuri, ceaiuri din plante, produse de patiserie, produse de cofetărie, salate de fructe, iaurturi, deserturi, înghețată...Caracteristicile mierii de lavandă:Textura: cremoasă.Culoare: limpede la recoltare, galben auriu, dar se albește sub efectul cristalizării.Gust: delicat, lung în gură.Parfum: tipic, foarte plăcut.Aromă: delicată, gustoasă, ușor fructată.*Sarriette-adesea confundata cu cimbrul,sarriette are frunzele mai mari, o aroma mult mai pronuntata, fiind o planta aromatica din familia Lamiaceelor; este o planta specifica climatului mediteranean.*La Rochette- o planta din familia cruciferelor, ca si mustarul ,varza ,ridichea; gustul ei este picant, fiind o planta intre salata si condiment...
78.00 lei
O miere de lavandă 100% IGP(Indicatie Geografica Protejata) din Provence. Nectar de flori de lavandă cu multiple beneficii. A se consuma fara moderatie tot timpul anului...