MAISON TELME

MAISON TELME
TERINA DE MIEL CU MENTA 200 gr , Reteta Jany GLEIZE, Chef Michelin

75.00 lei

Miel din Provence, mentă direct din grădina bucătarului Jany Gleize, colaborare și arome excepționale!Jany Gleize , bucătar cu o stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine mielul din Provence cu mai multe soiuri de mentă din grădina lui: mentă de cocoș, mentă și calamintha nepeta.Garanțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără gunoi: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Mielul este  crescut și sacrificat în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...

TERINA DE RATA CU LAVANDA 200 gr Reteta Jany GLEIZE, Chef Michelin

75.00 lei

Jany Gleize , bucătar cu stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine rata din Provence cu emblematica lavanda din ProvenceGaranțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără porcarii: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Rata este  crescuta și sacrificata în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...

CIMBRU DE PROVENCE 90 gr

52.00 lei

Cimbru direct din Provence ideal pentru a-ți însoți carnea, peștele sau sosurile de roșii!Cimbru crescut și sortat în Provence: se selectează ce este mai bun din plantă, și anume frunzele tinere.Frumoasa culoare gri-verde a frunzelor atestă calitatea produsului.Cimbrul este un subarbust originar din Bazinul Mediteranei care crește spontan în sud, pe terenurile stâncoase calde și uscate numite garrigue, pajiști și câmpuri înalte. A fost folosit inca din antichitate pentru tratarea afectiunilor respiratorii.Mod de utilizare: pentru ceaiuri din plante, marinate, tocanite, ratatouille, legume umplute, supe.....

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* , PIPER SI BUSUIOC 200 gr

57.00 lei

Floare de sare și sare de Camargue însoțite de piper și busuioc, un amestec simplu și eficient pentru a-ți condimenta salatele!Un amestec care a fost conceput pentru salate de roșii, gazpachos, salate de legume crude de vară.Am ales pentru putere ardeiul de Madagascar , usor zdrobit si combinat cu busuioc.   * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* 200 gr

57.00 lei

Cristalele de floare de sare de Camargue* insufletesc toate preparatele, se foloseste la sfarsitul fierberii si in doza mai mica decat sarea fina. Excelent pe foie gras, salată de roșii, într-un mousse de ciocolată, în macaroane, în toate legumele prăjite,... * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogat în sodiu decât sarea fină, mai bogat în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* 400 gr

86.00 lei

Cristalele de floare de sare de Camargue* insufletesc toate preparatele, se foloseste la sfarsitul fierberii si in doza mai mica decat sarea fina. Excelent pe foie gras, salată de roșii, într-un mousse de ciocolată, în macaroane, în toate legumele prăjite,... * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant, apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* CU ARDEI ESPELETTE* 200 gr

57.00 lei

Floare de sare  și sare fină de Camargue, îmbogățite cu 3% piper Espelette* AOP pentru un amestec exploziv de arome!* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!*Espelette- un ardei picant si aromat, recunoscut mondial, ce provine din Tara Bascilor, departamentul Pyrénées-Atlantiques,Franta. Este printre putinele condimente ce beneficiaza de label-ul Denumire de Orgine Controlata..

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* CU CONDIMENTE PRAJITE SI COMBAWA* 200 gr

57.00 lei

Floare de sare și sare de Camargue, un amestec de condimente prăjite și frunze de tei kaffir pentru a adăuga exotism preparatelor tale!Floare de sare de Camargue, susan auriu, coriandru, fenugrec(schinduf), usturoi, frunze de combawa.Un strop de exotism pe dovlecei, fileuri de pui, gazpachos, supe, ratatouille, paste ...Se pare că atunci când gustăm, devenim dependenți și îl folosim în toate sosurile!Mulți dintre clienții noștri vin să-și cumpere provizia anuală la boutique-ul Forcalquier, să o ofere și să o prezinte celor dragi.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!*combawa- specie de lamaie din Indonezia, a carei frunza este foarte aromata...

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* CU IERBURI DE PROVENCE* 200 gr

57.00 lei

Un amestec de floare de sare și sare fină de Camargue, îmbogățit cu ierburi provensale culese și ambalate în regiunea Aix en Provence pentru a-i face pe oameni să aprecieze această regiune frumoasă și aromele ei!Un amestec care miroase a vara, gratare, sarbatori! Ierburile de Provence aduc o paletă aromatică largă acestui amestec, care este deosebit de potrivit pentru salate, carne la grătar, legume umplute, supe etc. Se recoltează și se sortează în regiunea Aix en Provence, origine garantată! Floare de sare este potrivită atât pentru preparate crude, cât și pentru preparate gătite.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!*Ierburile de Provence - sunt o selecție de plante aromatice tradiționale din bucătăria provensală, sălbatice, proaspete sau uscate, originare din Provence sau regiunea mediteraneana.Climatul specific, dealurile acide si calcaroase, fac ca doar aici sa putem gasi aromele inconfundabile si inimitabile ale acestor ierburi(doar 10% din piata mondiala de Ierburi de Provence este originala). Amestecul certificat Herbes d..

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* CU SPIRULINA PETITE CAMARGUE* 200 gr

57.00 lei

Floare de sare de Camargue* îmbogățită cu fulgi de spirulina din Petite CamargueSpirulina este o cianobacterie filamentoasă în formă de spirală albastru-verde, adesea considerată eronat o algă. Se cultivă în sere, în iazuri artificiale.Clasificată în familia „super-alimentelor”, spirulina este considerată și de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) drept cel mai bun aliment pentru omenire în secolul XXI și cel mai complet datorită compoziției sale și bogăției sale nutritive excepționale.Am ales spirulina Petite Camargue, produsă manual în Lunel, pentru gustul și calitatea ei.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!*Spirulina Petite Camargue este produsă manual în bazinele fermei noastre de acvacultură din Lunel, în sudul Franței. Spirulina găsește acolo toate condițiile necesare dezvoltării sale și nivelul optim de calitate.Garantam o productie sanatoasa, obtinuta fara utilizarea de pesticide, erbicide sau conservanti pentru a va oferi tot ce este mai bun din spirulina... in mod natural!..

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE* PENTRU GRATAR 200 gr

57.00 lei

Floare de sare Camargue îmbogățită cu eșalotă, rozmarin, oregano, usturoi și piper. Excelenta pentru grătarul tău!Un amestec pe bază de floare de sare de Camargue, îmbogățit cu eșalotă(un tip de ceapa mai mica si mai puternica la gust, folosita in bucataria franceza), rozmarin, oregano, usturoi, piper. Cu un strop de zahăr din boabe tonka pentru a aduce o culoare frumoasă caramelizată preparatelor tale!Ideal și pentru a însufleți un ratatouille, o supă rece de vară, o salată mixtăMod de utilizare : Utilizați la sfârșitul gătitului, îmbunătățește aroma fileurilor de pui, frigaruilor din carne.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..

FLOARE DE SARE DE CAMARGUE*, COAJA DE LAMAIE , PIPER DE TIMUR* 200 gr

57.00 lei

Floare de sare și sare de Camargue, boabe de Timur nepaleze cu arome de lămâie și coajă de lămâie. Ultima noastra creatie din gama Fleur de sel! Aici coaja de lămâie  se întâlnește cu boabele de Timur din NepalÎn atelierul nostru, pregătim coji pe care le usucăm. Apoi le amestecăm pentru a le adăuga la această sare! Multe lămâi pentru puțină coajă, dar este alegerea noastră, alegerea excelenței.Perfecta cu carne albă, crustacee, curry de legume, pește, deserturi cu ciocolată.*Piperul Timur  este recoltat în munții nepalezi. Ardei fals care crește pe un arbore endemic din Nepal, recolta sa este manuală, mirosul și aroma   de lămâie, grapefruit si fructe exotice sunt extraordinare. Este unul din cele mai rare condimente, fiind plebiscitat de toti mari Chefi din lume.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel  de Camargue este produsă datorita apei  din Marea Mediterană  care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește  la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..

IERBURI DE PROVENCE* 90 gr

52.00 lei

Un amestec de cimbru, rozmarin, cimbru, oregano. Plante cultivate si sortate in Provence, origine garantata! Un concentrat de soare pentru grătare, supe, salate, marinate sau altele!Am selectat un amestec echilibrat, cu calități organoleptice excepționale. Un amestec de o frumoasă culoare verde, sortat meticulos de o cooperativă de producători din regiunea Aix.Toate plantele sunt cultivate în regiunea PACA și în Drôme Provençale, care garantează o origine 100% Provence.Mod de utilizare : aceste ierburi sunt foarte bogate în aromă, nu este nevoie de mult pentru a adăuga aromă mâncărurilor tale.Ideal pentru gratar, legume sotate, marinate, caserole, sosuri de salata etc.*Ierburile de Provence - sunt o selecție de plante aromatice tradiționale din bucătăria provensală, sălbatice, proaspete sau uscate, originare din Provence sau regiunea mediteraneana.Climatul specific, dealurile acide si calcaroase, fac ca doar aici sa putem gasi adevaratele ierburi de Porvence(doar 10% din piata mondiala de Ierburi de Provence este originala). Amestecul certificat Herbes de Provence este un amestec de cimbru, rozmarin, sarriette* și oregano uscat și amestecat în următoarele proporții: 19% cimbru, 27% rozmarin, 27% sarriette, 27% oregano.*Sarriette-adesea confundata cu cimbrul,sarriette are frunzele mai mari, o arma mult mai pronuntata,fiind o planta aromatica din familia Lamiaceelor;este o planta specifica climatului mediteranean...

OREGANO DE PROVENCE 70 gr

52.00 lei

Oregano de Provence pentru a vă îmbunătăți pizza, salatele, uleiurile aromate, ceaiurile din plante!Folosita inca din Antichitate, aceasta planta perena este facuta pentru a insoti preparatele tale.Mai mult, oregano se potrivește perfect atât cu sărat, cât și cu  dulce.Sfat de preparare: pentru a vă pune în valoare sosurile de roșii, infuziile, carnea la grătar, mielul, cartofii, gratinatele și gratinatele cu fructe, dar și plăcintele cu caise...

OREZ DE CAMARGUE CU LEGUMELE SOARELUI* 280 gr

57.00 lei

Orez lung de Camargue și legumele soarelui, un preparat care vă va încălzi papilele gustative! Gata de gătit pentru o combinație superbă ca acompaniament pentru carnea și peștele dumneavoastră!Orez lung direct din Camargue, cultivat la Sambuc, lângă Arles, ornat cu legume, puține ierburi din Provence, un răsfăț pentru papilele gustative care se va potrivi perfect cu carnea și peștele tău.Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 12 minute în 3 volume de apă și gata! *legumele soarelui- amestec de vinete,rosii,ardei,castraveti,dovlecei  si fenicul...

OREZ DE CAMARGUE CU LINTE SI CONDIMENTE 320 gr

57.00 lei

Orez lung Camargue, linte verzi din Provence și câteva condimente, o plăcere de gust gata de gătit pentru a vă însoți carnea și peștele, sau ca bază pentru salate mixte sau Buddha Bowls!Orez lung din Camargue, linte din Provence și condimente, acesta este amestecul perfect gata de gătit pentru a vă însoți carnea și peștele!Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 18 minute în 3 volume de apă și gata!..

OREZ DE CAMARGUE CU LĂMÂIE, ȘOFRAN ȘI FLORI 280 gr

57.00 lei

Orez lung de Camargue cu lămâie, șofran, ierburi și flori, gata de gătit pentru a-ți însoți carnea, peștele sau pentru alte preparate din ce în ce mai originale!Orez lung de Camargue cultivat la Sambuc, lângă Arles, coajă de lămâie și ulei esențial, câteva plante pentru a condimenta totul și voila!Un acompaniament perfect pentru carnea și peștele dvs. sau chiar ca bază pentru o salată sau un bol Bouddah original!Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 12 minute în 3 volume de apă și gata!..

OREZ DE CAMARGUE CU PETALE DE TRANDAFIR SI CURRY 280 gr

57.00 lei

Orez lung direct din Camargue, petale de trandafir și curry din Madras, voila! Un preparat gata de gatit, original si perfect pentru salatele tale, sau pentru a-ti insoti pestele si carnea!Orez lung Camargue, petale de trandafir pentru mai multă dulceață și delicatețe, toate însoțite de curry Madras, acesta este combo-ul perfect pentru a vă însoți preparatele cu pui sau pește!Un preparat făcut pentru 4 până la 5 persoane. Doar 12 minute în 3 volume de apă și gata!..

ROZMARIN DE PROVENCE 110 gr

57.00 lei

Rozmarin cultivat în Provence, ideal pentru marinate de vânat și ceaiuri din plante!Direct din bazinul mediteranean, această plantă care crește sălbatic sub formă de arbust este perfectă pentru aromatizarea preparatelor sale.Mod de utilizare: Cu carne albă, vânat, carne la grătar, supă, marinată, umplutură, cartofi, pe pizza sau pissaladière... Există ceva pentru toate gusturile!..

SARRIETTE* DE PROVENCE 90 gr

52.00 lei

Sarriette* de Provence, care vă va însoți perfect brânzeturile de capră, salatele, supele și preparatele fierte!Recoltat în Provence și ambalat în atelierul nostru din Peyruis, acest condiment are  gustul regiunii noastre frumoase!O plantă aromată găsită de-a lungul potecilor mediteraneene.Acest sub-arbust a fost folosit din cele mai vechi timpuri ca  si condiment pentru a asezona legumele, carnea la gratar si sosurile.Recomandari de utilizare: pentru a insoti branza ta de capra, salate, supe, leguminoase, gratinate sau tocanite.*Sarriette-adesea confundata cu cimbrul,sarriette are frunzele mai mari, o arma mult mai pronuntata,fiind o planta aromatica din familia Lamiaceelor;este o planta specifica climatului mediteranean...

Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie
Setari cookie

Alegeți tipul de module cookie pe care le acceptați

Cookie-urile strict necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul să functioneze corect și nu poat fi oprite. Aceste module cookie sunt setate numai ca răspuns la acțiunile efectuate de tine., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Poti seta browserul să blocheze aceste module cookie, dar site-ul nostru ar putea să nu funcționeze atunci.

Statistici si analize

Aceste cookie-uri ne permit să măsuram traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem ce produse și acțiuni sunt mai populare decât altele.

Marketing și Retargeting

Aceste cookie-uri sunt de obicei stabilite de partenerii noștri de marketing și de publicitate. Acestea pot fi utilizate de aceștia pentru a a-ti crea un profil de interes și apoi să iti afișeze anunțuri relevante. Dacă nu permiți aceste cookie-uri, nu vei experimenta anunțuri direcționate pentru interesele tale.