MAISON BREMOND 1830
59.00 lei
O dulceață delicioasă de cireșe și șampanie, o căsătorie originală și suculentă.Dulceață făcută în inima regiunii Provence din sudul Franței și gătită în mod tradițional pentru a păstra aroma fructelor. ..
49.00 lei
Naveta provensala disponibila in format mic si aromata delicat cu lamaie. O adevărată plăcere dulce parfumată.Situată în Haute-Provence, într-o fostă clădire industrială din secolul al XIX-lea, la intrarea în orașul Forcalquier, fabrica de biscuiți din Forcalquier își produce toate preparatele cu faina de fermă din agricultura ecologică, natural sărace în gluten. ..
48.00 lei
Adevărata tartinabila din din Provence făcută din măsline din soiul Tanche.Tapenadă neagră este rezultatul unei rețete provensale bazate pe măsline, hamsii și capere din soiul Tanche. Provine din Vaucluse chiar deasupra Mont Ventoux. La Tanche este varietatea emblematică din Pays de Nyons și Baronnies Provençales. Folosite ca măsline de masă sau pentru a prepara celebra tartinabila, acestea emană arome de cuișoare, cireșe și prune uscate, precum și ciocolată și cacao.Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, sărățele plate sau bruschetă, în combinație cu legume crude, sau cu carne...
39.00 lei
Un amestec de floare sare de Camargue* și ierburi, ideal pentru a însoți peștele. Reflectând bogatia pamantului din arealul cu acelasi nume, sarea de Camargue iese în evidență în mod natural ca un ingredient esențial în bucătăria de sud. Dezvăluie aromele dulci ale acestei gastronomii însorite intr-o simbioza perfectă.Asocieri gourmet: Pentru a finaliza gătirea peștelui.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare. O minune a naturii...
39.00 lei
Un amestec de Floare de sare de Camargue* și ierburi provensale, ideal pentru a însoți carnea.Reflectând bogatia pamantului din arealul cu acelasi nume, sarea de Camargue iese în evidență în mod natural ca un ingredient esențial în bucătăria din sud și dezvăluie aromele dulci ale acestei gastronomii însorite.Asocieri gourmet : Un amestec subtil de ierburi, plante și sare de Camargue care vă va înviora toate cărnurile. Ideal pentru grătar, precum și pentru marinate.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare. O minune a naturii...
37.00 lei
Un amestec de floare de sal și ierburi ideal pentru condimentarea pastelor și salate.Reflectând bogatia pamantului din arealul cu acelasi nume, sarea de Camargue iese în evidență în mod natural ca un ingredient esențial în bucătăria de sud și dezvăluie aromele dulci ale acestei gastronomii însorite ca o potrivire perfectă.Asocieri gourmet: Un amestec subtil de ierburi, plante și sare de Camargue care va însufleți pastele simple sau salate.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare. O minune a naturii...
18.00 lei
Aceste Bruschettine sunt făcute din cele mai bune ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin. Sunt crocante și ușoare pentru că sunt prăjite printr-o dublă gătire.Asocieri gourmet: O mica gustare sau un aliat pentru un aperitiv...
18.00 lei
Doua calissonuri din Aix-en-Provence în cutia sa istorică în formă de diamant.Reteta de calissons Maison Brémond a ramas aceeasi din 1830: un amestec de pepeni confiati si migdale maruntite din Provence, asezat pe o foaie de azime si acoperit cu un strat subtire de glazura regala...
72.00 lei
16 calissons tradiționali din Aix-en-Provence, o rețetă neschimbată din 1830.Reteta de calissons Maison Brémond a ramas aceeasi din 1830: un amestec de pepeni confiati si migdale maruntite din Provence, asezat pe o foaie de azime si acoperit cu un strat subtire de glazura regala...
94.00 lei
30 de calissonuri mici în cutia originală de lingouri Maison BrémondReteta de calissons Maison Brémond a ramas aceeasi din 1830: un amestec de pepeni confiati si migdale maruntite din Provence, asezat pe o foaie de azime(paine nedospita) si acoperit cu un strat subtire de glazura regala...
49.00 lei
Delicioșii biscuiți uscați corsicani numiți canistrelli sunt o adevărată instituție pe Insula Frumuseții. Descoperiți-le într-o variantă savuroasă cu ceapă și emmental.Biscuiteria noastră artizanală din Forcalquier vă oferă o nouă gamă de canistrelli sărați pentru un aperitiv. Biscuit făcut din făină, vin alb și ulei de măsline, canistrelli provine din Corsica, unde era biscuitul ciobanilor în Evul Mediu. Va oferim acest biscuit crocant in varianta sarata cu ceapa si branza Emmental.Grâul folosit de La Biscuiterie de Forcalquier provine de la producători regionali de cereale care nu folosesc niciun tratament pesticid sau insecticid. Făina este măcinată la moara Pichard, morar de 7 generații, și situată în Haute-Provence...
49.00 lei
Delicioșii biscuiți uscați corsicani numiți canistrelli sunt o adevărată instituție pe Insula Frumuseții. Descoperiți-le într-o variantă savuroasă cu ierburi provensale.Situată în Haute-Provence, într-o fostă clădire industrială din secolul al XIX-lea, la intrarea în orașul Forcalquier, fabrica de biscuiți din Forcalquier își produce toate preparatele cu faina de fermă din agricultura ecologică, natural sărace în gluten.Asocieri gourmet: Pentru un aperitiv sau pentru a vă îmbogăți salatele...
49.00 lei
Biscuiteria noastră artizanală din Forcalquier vă oferă o nouă gamă de canistrelli sărați pentru un aperitiv.Biscuit făcut din făină, vin alb și ulei de măsline, canistrelli provine din Corsica, unde era biscuitul ciobanilor în Evul Mediu.Va oferim acest biscuit crocant in varianta sarata cu masline negreAsocieri gourmet: Pentru un aperitiv sau pentru a vă îmbogăți salatele...
7.00 lei
Adaptat la toate formatele , este accesoriul ideal pentru a nu pierde nici măcar o picătură!Vândut individual, acest turnător din plastic este realizat pentru a facilita utilizarea uleiurilor noastre în cutii. Turnator reutilizabil...
39.00 lei
Caviarul de vinete este o mâncare mediteraneana, făcut din vinete întregi coapte în coajă, apoi facut piure.O descoperire dulce și captivantă! Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, tapas, legume crude, carne de oaie sau miel sau ca garnitură pentru legume umplute...
28.00 lei
Aceste turte artizanale fine de grâu sunt coapte în ulei de măsline.Specialitate ideală pentru toasturi însorite.*ciappe- mici turte de grau,usor sarate...
66.00 lei
20 de calissonuri mici cu arome fructate și gourmet: migdale, lavandă, smochine, lămâie, zmeură.Reteta de calissons Maison Bremond a ramas aceeasi din 1830: un amestec de pepeni confiati si migdale zdrobite din Provence, asezat pe o foaie de azime si acoperit cu un strat subtire de glazura regala...
94.00 lei
Crema de ingrijire extrema pe baza de ulei de masline pentru maini, fata si corp.Concentrația sa excepțională de ingrediente active, inclusiv: 15% ulei de măsline extravirgin, precum și extracte din plante: salvie, calendula, hamamelis și 0,5% vitamina E, are multe beneficii:- salvia are proprietati tonice, astringente si curative- Hamamelis care este un antiseptic, calmeaza iritatiile- calendula este un antiinflamator care catifeleaza si calmeaza pielea- vitamina E este recunoscuta ca vitamina tineretii datorita efectului sau energetic impotriva radicalilor liberi care sunt cauza îmbătrânirii celulelor pieliiFabricata cu uleiurile noastre de masline din Provence si imbogatita cu vitamina E, aceasta crema are o putere antioxidanta care capteaza radicalii liberi cauzati de razele UV, stres, poluare sau alimente si pastreaza tineretea si stralucirea pielii zi de zi.Perfect pentru uz zilnic, este potrivit pentru toate tipurile de ten, este recomandat pentru hidratarea si catifelarea pielii delicate si sensibile.Michel-Henry Paschetta ne face aceasta crema cu o concentratie foarte mare de ulei de masline. Din 1922, moara sa produce ulei de măsline în vederea unei agriculturi durabile, salvând în același timp tehnicile tradiționale...
52.00 lei
Crema de ingrijire extrema pe baza de ulei de masline pentru maini, fata si corp.Îngrijire extremă a mâinilor, cu o concentrație excepțională de ingrediente active (mai mult de 20%), inclusiv:- 15% ulei de măsline extravirgin din Alpes de Haute-Provence (Moulin Paschetta)- 5% extracte de plante: salvie, calendula, hamamelis.- 0,5% vitamina E.SALVIA , considerata o planta foarte activa, are proprietati tonice, astringente si curative. HAMAMELIS , care este un antiseptic, calmeaza iritatiile.CALENDULA care este un antiinflamator, catifelează și calmează pielea.VITAMINA E este recunoscută drept vitamina tinereții datorită efectului său energetic împotriva radicalilor liberi, care sunt cauza îmbătrânirii celulelor și a pielii.Aceasta crema are o toleranta foarte buna a pielii si o textura foarte placuta. Se recomanda hidratarea si catifelarea pielii delicate si sensibile.Michel-Henry Paschetta ne face aceasta crema cu o concentratie foarte mare de ulei de masline. Din 1922, moara sa produce ulei de măsline în vederea unei agriculturi durabile, salvând în același timp tehnicile tradiționale...
59.00 lei
Cel mai bun produs al nostru pe bază de fistic și ulei de măslineCrema tartinabila "Supremae"de fistic este echilibrul perfect între aroma fisticului și bogăția uleiului de măsline extravirgin. 100% natural, o adevărată experiență gustativă! Fara ulei de palmier si fara arome artificiale.Asocieri gourmet: prăjituri dulci, înghețată, fructe și fructe de pădure...
- 1 din 6
- Următoarea