75.00 lei
Miel din Provence, mentă direct din grădina bucătarului Jany Gleize, colaborare și arome excepționale!Jany Gleize , bucătar cu o stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine mielul din Provence cu mai multe soiuri de mentă din grădina lui: mentă de cocoș, mentă și calamintha nepeta.Garanțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără gunoi: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Mielul este crescut și sacrificat în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...
75.00 lei
Jany Gleize , bucătar cu stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine rata din Provence cu emblematica lavanda din ProvenceGaranțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără porcarii: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Rata este crescuta și sacrificata în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...