59.00 lei
Cel mai bun produs al nostru pe bază de fistic și ulei de măslineCrema tartinabila "Supremae"de fistic este echilibrul perfect între aroma fisticului și bogăția uleiului de măsline extravirgin. 100% natural, o adevărată experiență gustativă! Fara ulei de palmier si fara arome artificiale.Asocieri gourmet: prăjituri dulci, înghețată, fructe și fructe de pădure...
59.00 lei
Un borcan cu delicatese realizat manual în Haute-Provence, un know-how unic, ingrediente nobile și de calitate fără ulei de palmier pentru o textură cremoasă și crocantă.Pentru Frédéric Leblanc, a face crema tartinabila înseamnă în primul rând a face apella amintirile sale gourmet din copilărie; apoi talentul lui de cofetar va adauga micile plusuri care vor completa aceasta amintire a gustului pentru a face din el un produs absolut exceptional.Crema tartinabila bio de degustat urgent, fara moderatie.*Feuillentine- un amesctec specific de patiserie care confera deserturilor o textura crocanta.Poate fi obtinuta ,spre exemplu, din ciocolata topita si foietaj zdrobit...
59.00 lei
Echilibru subtil pentru această crema tartinabila cu 27% alune de pădure și nucă de cocos care îi va încânta pe cei mai lacomi!O rețetă exclusivă pentru această crema tartinabila făcută din ingrediente 100% bio. Fără ulei de palmier sau aromă artificială, este un echilibru subtil cu 27% alune de pădure și nucă de cocos bio care va topi cel mai mare gurmand. De savurat cu lingurita, pe paine prajita, pentru a indulci o bautura fierbinte (ceai, lapte etc.), ca acompaniament la salate de fructe rosii, ca ganache* pe un bûche* de Yule.*ganache-crema pe baza de smantana si ciocolata*bûche de Yule- prajitura cu forma de buturuga...
55.00 lei
Echilibru subtil pentru această crema tartinabila bio cu 29% alune de pădure asociate cu pudră de cacao slabă și o notă de floare de sare din Camargue care va topi cel mai mare gurmand!O rețetă exclusivă pentru această crema tartinabila făcută din ingrediente 100% bio. Fără ulei de palmier sau aromă artificială, este un echilibru subtil cu 29% alune de pădure, pudră de cacao slabă și o notă de floare de sare Camargue. De savurat cu lingurita, pe paine prajita, pentru a indulci o bautura calda (ceai, lapte etc.), ca acompaniament la salatele de fructe rosii. Fabricat în Haute-Provence în cofetăria lui Frédéric Leblanc din Banon...
55.00 lei
Un borcan cu delicatese realizate manual în Haute-Provence, un know-how unic, ingrediente nobile și de calitate, fără ulei de palmier pentru o textură care se topește.Pentru Frédéric Leblanc, realizarea unui spread trebuie mai întâi să-i aducă înapoi toate amintirile delicioase din copilărie; talentul lui de cofetar dicteaza apoi micile plusuri care vor completa aceasta amintire gustativa pentru a face un produs absolut exceptional...
59.00 lei
Această nouă rețetă unică este certificată BIO, vegan și fără gluten.Este compus doar din alune de padure 55%, zahar din trestie, ulei de masline, orez pudra si extract de vanilie, aceasta delicatesa ii va uimi pe multi! Aceste ingrediente atent selectionate si de calitate ofera un gust parfumat si o textura bogata si cremoasa, de intins si savurat in orice moment al zilei...
55.00 lei
Un borcan cu delicatese realizat manual în Haute-Provence, un know-how unic, ingrediente nobile și de calitate fără ulei de palmier pentru o textură cremoasă îmbunătățită cu o notă de caramel cu unt sărat!Pentru Frédéric Leblanc, a face creme tartinabile înseamnă în primul rând a apela la amintirile sale gourmet din copilărie; apoi talentul lui de cofetar va adauga micile plusuri care vor completa aceasta amintire a gustului pentru a face din el un produs absolut exceptional...
66.00 lei
Un alt răsfăț dulce din gama noastră. Va seduce tineri și bătrâni cu aroma sa cremoasă. Acest preparat pe baza de Lamaie de Menton IGP Bio este preparat dupa metode traditionale, este garantat 100% natural. Lămâile de la Menton sunt decojite complet, pentru o textură fină în gură și o dulceață îmbătătoare.Va sfatuim sa o gustati cu branza de vaci, ca topping pe o prajitura de exemplu, pe clatite si chiar in baza de placinta sau intr-o salata de fructe. Acest produs alternativ, între lejeritatea unui gem și textura unui compot, vă va încânta! *Lamaia de Menton- singura lamaie din Franta care are labelul IGP -Indicatie Geografica Protejata; are un gust mai leger, o aciditate moderata si arome mai intense ce nu pot fi regasite la nici o alta lamaie sau citrica. ..
65.00 lei
Echilibru subtil intre migdale, lapte, zahar din trestie, vanilie intreaga care va topi pe cei mai lacomi!O rețetă exclusivă pentru această crema tartinabila făcută din ingrediente 100% bio. Fără ulei de palmier sau aromă artificială, este un echilibru subtil între migdale, lapte, zahăr din trestie, vanilie întreagă care îi va topi pe cei mai lacomi. De savurat cu lingurita, pe paine prajita, pentru a indulci o bautura fierbinte (ceai, lapte etc.), ca acompaniament la salate de fructe rosii...
52.00 lei
Un plus de originalitate gustărilor și micului dejun. O rețetă 100% provensală, 100% generoasă!De savurat în orice moment al zilei!..
59.00 lei
Lemon curd 100% natural, revizuit „Made in Provence”!Un echilibru perfect între aciditate și dulceață...Maison Brémond revizuieste faimosul „Lemon Curd” englezesc într-o rețetă bazată pe ulei de măsline extravirgin DOP din Creta și extract de rozmarin. Acesta din urmă asigurând rolul de antioxidant, este un „Lemon Curd” 100% natural și unic .Rețeta, dezvoltată manual în Provence, printr-un proces minuțios de dozare și gătire la ceaun, este un concentrat pur de lămâie îndulcit cu zahăr. Unctuoasă și cremoasă, este o dulceață ideală pentru a vă spori toate deserturile și pentru a face pur și simplu plăcinta esențială cu bezea cu lămâie un succes în câteva linguri.Asocieri gourmet: Ca acompaniament la vafe, clătite, înghețată de vanilie sau chiar ca garnitură pentru macaroon. Este și produsul prin excelență pentru o plăcintă cu bezea cu lămâie „made in Provence” de succes!Idee simplă de rețetă: Verrine cu cremă Lemon Curd și mousse Mascarpone.Se sfărâmă niște navete Maison Brémond și se așează pe fundul paharelor de sticlă. Adăugați un strat generos de Lemon Curd în uleiul de măsline. Folosește un mixer pentru a prepara un mousse pe bază de mascarpone și smântână lichidă 30%. Umpleți paharele cu acest mousse. Iar pentru decor adauga o frunza de rozmarin si e gata!..
59.00 lei
Această cremă de migdale conține 46% migdale, precum și ulei de migdale amare din Provence.Fabricată în Haute-Provence la cofetăria Leblanc, această cremă de migdale se consumă singură, dar este și baza mai multor deserturi din Provence precum tarte cu fructe, frangipane... Asocieri gourmet: Într-o prăjitură, pe brioșe, în iaurt sau înghețată...