Uleiuri esentiale lavanda

5 Uleiuri esentiale lavanda
APA FLORALA BIO DE LAVANDA 200 ml

49.00 lei

Apa florala bio de lavanda din Haute-Provence de la Moulin Bonaventure din Valensole. Apa florala de lavanda are proprietati regenerante. Potrivită în special pentru tenul gras și predispus la acnee, purifică și curăță delicat pielea. Datorită acțiunii sale de vindecare te va ajuta să lupți împotriva imperfecțiunilor. De asemenea, ajută la calmarea înroșirii și a iritațiilor pielii și pentru a oferi pielii un efect revigorant și liniștitor. Aplicați ușor pe toată fața folosind un tampon de bumbac dimineața și seara pentru o piele purificată și reechilibrată. Nu clăti...

ULEI ESENTIAL BIO DE LAVANDA 10 ml

50.00 lei

Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...

ULEI ESENTIAL BIO DE LAVANDA 100 ml

339.00 lei

Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...

ULEI ESENTIAL BIO DE LAVANDA 30 ml

134.00 lei

Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...

ULEI ESENTIAL BIO DE LAVANDA 50 ml

175.00 lei

Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...

Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie
Setari cookie

Alegeți tipul de module cookie pe care le acceptați

Cookie-urile strict necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul să functioneze corect și nu poat fi oprite. Aceste module cookie sunt setate numai ca răspuns la acțiunile efectuate de tine., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Poti seta browserul să blocheze aceste module cookie, dar site-ul nostru ar putea să nu funcționeze atunci.

Statistici si analize

Aceste cookie-uri ne permit să măsuram traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem ce produse și acțiuni sunt mai populare decât altele.

Marketing și Retargeting

Aceste cookie-uri sunt de obicei stabilite de partenerii noștri de marketing și de publicitate. Acestea pot fi utilizate de aceștia pentru a a-ti crea un profil de interes și apoi să iti afișeze anunțuri relevante. Dacă nu permiți aceste cookie-uri, nu vei experimenta anunțuri direcționate pentru interesele tale.