49.00 lei
Apa florala bio de lavanda din Haute-Provence de la Moulin Bonaventure din Valensole. Apa florala de lavanda are proprietati regenerante. Potrivită în special pentru tenul gras și predispus la acnee, purifică și curăță delicat pielea. Datorită acțiunii sale de vindecare te va ajuta să lupți împotriva imperfecțiunilor. De asemenea, ajută la calmarea înroșirii și a iritațiilor pielii și pentru a oferi pielii un efect revigorant și liniștitor. Aplicați ușor pe toată fața folosind un tampon de bumbac dimineața și seara pentru o piele purificată și reechilibrată. Nu clăti...
50.00 lei
Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...
339.00 lei
Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...
134.00 lei
Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...
175.00 lei
Simbol al Provencei, platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră. În cazul nostru, este într-adevăr Lavanda și nu Lavandin care este un hibrid.Platoul Valensole își merită bine numele de țară albastră cu întinderile mari de flori caracteristice peisajelor noastre. Terres de Bonaventure cultivă Lavanda adevărată (Lavandula Angustifolia) și nu Lavandin care este un hibrid. Recoltarea se face în iulie, când două treimi din flori sunt „granate”. Cel mai vechi încă găsit datează din 3500 î.Hr. și provine din Mesopotamia. Principiile de bază nu s-au schimbat.Cunoștințele străvechi privind distilarea și utilizarea plantelor și uleiurilor esențiale sunt considerabile, iar experiențele și pregătirea noastră întăresc aceste experiențe empirice.Prin adaptarea mașinilor la obligațiile contemporane, ne propunem să menținem această preocupare pentru calitate și observarea ciclurilor Naturii.Florile sunt tăiate și apoi așezate pe pământ în straturi subțiri timp de 12 până la 24 de ore, astfel încât să se usuce: ofilirea este cea care împiedică umiditatea plantelor să altereze calitatea uleiului esențial.Acest pas, oricât de fundamental, nu mai este practicat de agricultura industrială, care distilează planta verde mărunțită de o mașină de recoltat nutreț într-o cutie.Efectuăm o distilare uscată cu abur în rezervoare preîncălzite și încărcate manual pentru a aranja corect florile.Aceste tehnici din „alt timp” garantează cea mai bună calitate a uleiului esențial...