79.00 lei
Usturoi negru decojit, gata de utilizare și rețeta sa de file de cod negru cu sos de unt cu usturoi negruNu aveți inspirație pentru a folosi usturoiul negru?Va propunem o rețeta de file de pollock cu usturoi negru cu unt alb. O combinatie delicioasă și gourmet pentru a-ți încânta toți invitații!Îți sublimează toate felurile de mâncare și poate fi folosit fie mărunțit, amestecat sau chiar în fâșii.*Usturoiul negru -după recoltarea din iunie, usturoiul alb IGP( Indicatie Geografica Protejata) din Drôme este ventilat timp de cel puțin 20 de zile. Apoi este albit, adică se curata de rădăcini și de primul strat de coaja. Maison Boutarin sortează apoi capetele de usturoi pentru a păstra doar cea mai mare dimensiune pentru prelucrarea în usturoi negru. Odată sortate, capetele de usturoi se pun timp de 30 de zile într-un cuptor special și unic la temperatură scăzută. În această fază de maturare, zaharurile conținute în mod natural de usturoiul alb se caramelizează și conferă cuișoarelor culoarea neagră. La sfârșitul maturării este necesar un timp de afinare. Acest pas permite usturoiului negru să-și concentreze toate aromele și să-și dezvăluie caracterul: note aromatice de padure de toamna tarzie, lemn dulce, balsamic și fructe confiate, o aromă delicioasă de umami (considerat al cincilea gust dupa sarat, amar, dulce si acru). Un condiment cu un gust unic, ravnit de mari chefi din Franta si nu numai. De altfel , majoritatea clientilor Maison Boutarin sunt mari restaurante si chefi cu stele Michelin...
79.00 lei
Usturoi negru decojit gata de utilizare și rețeta de chiftele de vită.Pentru a vă ghida în folosirea și descoperirea usturoiului negru, vă împărtășim o rețetă ușor de preparat. Urmați pașii pentru a face chiftele de vită delicioase și gurmande cu usturoi negru. Un adevărat răsfăț pentru papilele gustative! Îți sublimează toate felurile de mâncare și poate fi folosit fie mărunțit, amestecat sau chiar în fâșii*Usturoiul negru -după recoltarea din iunie, usturoiul alb IGP( Indicatie Geografica Protejata) din Drôme este ventilat timp de cel puțin 20 de zile. Apoi este albit, adică se curata de rădăcini și de primul strat de coaja. Maison Boutarin sortează apoi capetele de usturoi pentru a păstra doar cea mai mare dimensiune pentru prelucrarea în usturoi negru. Odată sortate, capetele de usturoi se pun timp de 30 de zile într-un cuptor special și unic la temperatură scăzută. În această fază de maturare, zaharurile conținute în mod natural de usturoiul alb se caramelizează și conferă cuișoarelor culoarea neagră. La sfârșitul maturării este necesar un timp de afinare. Acest pas permite usturoiului negru să-și concentreze toate aromele și să-și dezvăluie caracterul: note aromatice de padure de toamna tarzie, lemn dulce, balsamic și fructe confiate, o aromă delicioasă de umami (considerat al cincilea gust dupa sarat, amar, dulce si acru). Un condiment cu un gust unic, ravnit de mari chefi din Franta si nu numai. De altfel , majoritatea clientilor Maison Boutarin sunt mari restaurante si chefi cu stele Michelin...
52.00 lei
Algele marine uscate aduc reale beneficii culinare. Bogate in vitamine, proteine si minerale, sunt ideale pentru retete naturale si echilibrate.Presara preparatele tale precum sosuri, vinegrete, peste sau orez, pentru un gust original, colorat si bogat in savoare.Amestec subtil de Wakamé, Dulse, Salată de mare, Kombu. Ideal cu legume, peste sau sosuri...
39.00 lei
Un amestec de floare sare de Camargue* și ierburi, ideal pentru a însoți peștele. Reflectând bogatia pamantului din arealul cu acelasi nume, sarea de Camargue iese în evidență în mod natural ca un ingredient esențial în bucătăria de sud. Dezvăluie aromele dulci ale acestei gastronomii însorite intr-o simbioza perfectă.Asocieri gourmet: Pentru a finaliza gătirea peștelui.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare. O minune a naturii...
39.00 lei
Un amestec de Floare de sare de Camargue* și ierburi provensale, ideal pentru a însoți carnea.Reflectând bogatia pamantului din arealul cu acelasi nume, sarea de Camargue iese în evidență în mod natural ca un ingredient esențial în bucătăria din sud și dezvăluie aromele dulci ale acestei gastronomii însorite.Asocieri gourmet : Un amestec subtil de ierburi, plante și sare de Camargue care vă va înviora toate cărnurile. Ideal pentru grătar, precum și pentru marinate.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare. O minune a naturii...
37.00 lei
Un amestec de floare de sal și ierburi ideal pentru condimentarea pastelor și salate.Reflectând bogatia pamantului din arealul cu acelasi nume, sarea de Camargue iese în evidență în mod natural ca un ingredient esențial în bucătăria de sud și dezvăluie aromele dulci ale acestei gastronomii însorite ca o potrivire perfectă.Asocieri gourmet: Un amestec subtil de ierburi, plante și sare de Camargue care va însufleți pastele simple sau salate.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare. O minune a naturii...
52.00 lei
Cimbru direct din Provence ideal pentru a-ți însoți carnea, peștele sau sosurile de roșii!Cimbru crescut și sortat în Provence: se selectează ce este mai bun din plantă, și anume frunzele tinere.Frumoasa culoare gri-verde a frunzelor atestă calitatea produsului.Cimbrul este un subarbust originar din Bazinul Mediteranei care crește spontan în sud, pe terenurile stâncoase calde și uscate numite garrigue, pajiști și câmpuri înalte. A fost folosit inca din antichitate pentru tratarea afectiunilor respiratorii.Mod de utilizare: pentru ceaiuri din plante, marinate, tocanite, ratatouille, legume umplute, supe.....
60.00 lei
Adaugă un strop din acest condiment în toate felurile de mâncare, de la cartofi prăjiți la paste și ouă sau chiar floricele de porumb! O modalitate originală de a vă îmbogăți mâncărurile și de a vă transforma creațiile culinare! ..
57.00 lei
Floare de sare și sare de Camargue însoțite de piper și busuioc, un amestec simplu și eficient pentru a-ți condimenta salatele!Un amestec care a fost conceput pentru salate de roșii, gazpachos, salate de legume crude de vară.Am ales pentru putere ardeiul de Madagascar , usor zdrobit si combinat cu busuioc. * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
57.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a o pune pe grătar. * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
57.00 lei
Cristalele de floare de sare de Camargue* insufletesc toate preparatele, se foloseste la sfarsitul fierberii si in doza mai mica decat sarea fina. Excelent pe foie gras, salată de roșii, într-un mousse de ciocolată, în macaroane, în toate legumele prăjite,... * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogat în sodiu decât sarea fină, mai bogat în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
86.00 lei
Cristalele de floare de sare de Camargue* insufletesc toate preparatele, se foloseste la sfarsitul fierberii si in doza mai mica decat sarea fina. Excelent pe foie gras, salată de roșii, într-un mousse de ciocolată, în macaroane, în toate legumele prăjite,... * Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant, apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
57.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
36.00 lei
Floare de sare de Camargue*, un ingredient esențial în bucătăria de sud.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
36.00 lei
Floare de sare de Camargue* cu ardei Espelette pentru a adăuga condimente preparatelor tale.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii! *Espelette este un ardei picant si aromat, recunoscut mondial, ce provine din Tara Bascilor, departamentul Pyrénées-Atlantiques,Franta. Este printre putinele condimente ce beneficiaza de label-ul Denumire de Orgine Controlata...
57.00 lei
Floare de sare și sare fină de Camargue, îmbogățite cu 3% piper Espelette* AOP pentru un amestec exploziv de arome!* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!*Espelette- un ardei picant si aromat, recunoscut mondial, ce provine din Tara Bascilor, departamentul Pyrénées-Atlantiques,Franta. Este printre putinele condimente ce beneficiaza de label-ul Denumire de Orgine Controlata..
43.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
43.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
57.00 lei
Floare de sare și sare de Camargue, un amestec de condimente prăjite și frunze de tei kaffir pentru a adăuga exotism preparatelor tale!Floare de sare de Camargue, susan auriu, coriandru, fenugrec(schinduf), usturoi, frunze de combawa.Un strop de exotism pe dovlecei, fileuri de pui, gazpachos, supe, ratatouille, paste ...Se pare că atunci când gustăm, devenim dependenți și îl folosim în toate sosurile!Mulți dintre clienții noștri vin să-și cumpere provizia anuală la boutique-ul Forcalquier, să o ofere și să o prezinte celor dragi.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!*combawa- specie de lamaie din Indonezia, a carei frunza este foarte aromata...
57.00 lei
Special dezvoltata pentru a insoti carnea la gratar, pestele si crustaceele. Pudrați ușor mâncarea cu o oră înainte de a le pune pe grătar.* Floare de sare de Camargue- cunoscuta si sub numele de Aurul alb de Camargue sau Caviarul alb de Camargue este utilizata si adorata de toti marii Chefi cu stele Michelin datorita consistentei sale subtiri si crocante, fiind mai umedă decât sarea normală și cu un gust mai intens. Floare de sare-Fleur de sel de Camargue este produsă datorita apei din Marea Mediterană care are un conținut de sare de 3,8%. Datorită soarelui și vântului constant apa se evaporă în bazin. Rămâne o saramură. Vara, când soarele strălucește la 40°C, se formează primele cristale fine de sare. Aceste cristale fine de sare care se formează la suprafața apei sunt numite Fleur de Sel-Floare de sare.Este recoltată manual în mlaștinile sărate din Aigues-Mortes de către lucrătorii de sare care transmit know-how-ul din generație în generație.Mai puțin bogata în sodiu decât sarea fină, mai bogata în oligoelemente și minerale, are și beneficii nutriționale semnificative.O minune a naturii!..
- 1 din 3
- Următoarea