Descopera
Maison Brémon
Border

Băcăni, negustori și cofetari, familia Brémond și-a înființat magazinul de delicatese pe miticul Cours Mirabeau din Aix-en-Provence în 1830. Orașul era atunci capitala comercială a Provencei. Adresa devine rapid un reper: oamenii vin de departe sa guste din cofetarie si alte produse exceptionale. În 1973, o altă familie, familia Borrelly, a preluat destinele. Emblematicul boutique s-a mutat pe rue d'Italie în 1986, unde se află și astăzi. Astazi mai mult ca oricand, Maison Brémond continua producerea si promovarea produselor gastronomice haute de gamme provensale și mediteraneene, precum si selecția de produse locale, autentice, excepționale și cu gusturi unice. Continua sa își urmăreasca vocația originală: de a satisface gusturile cunoscătorilor și de a apăra o viziune a gastronomiei din Sud, în toată autenticitatea.

De asemanea , Maison Brémon este angajata in promovarea plantatiilor în agrosilvicultură, in lupta împotriva încălzirii globale, dar si împotriva eroziunii solului și in sprijinirea unei agriculturi eco-reponsabile si revenirea la biodiversitate.

Maison Brémond 1830 este prezentă în principal în Franța, Belgia, Norvegia și Japonia, iar acum si in Romania.

Vezi produsele
Produse Maison Brémon
Produse Maison Brémon
Produse La Maison du Citron
Produse La Maison du Citron
Produse La Maison du Citron
Produse La Maison du Citron
Descopera
Produse La Maison du Citron
Border

Înființată din 1991, ne putem permite să ne definim ca specialiști în citrice, și în special in lamai de Menton. Recoltele noastre fac toate parte dintr-un proces de respectare a Indicației Geografice Protejate (IGP) de care beneficiază Lămâia de Menton. Cultivam 300 de copaci adulti care produc 20 de tone de fructe pe an precum si 350 de arbori recent plantati care vor produce in cativa ani.

Din respect pentru tradiție, La Maison du Citron a favorizat întotdeauna un tip de cultură naturală. Anterior, făceam doar fertilizare organică și lucram în principal la optimizarea calităților solului. Tratamentele fitosanitare au fost reduse la minimum sau chiar au fost eliminate. Pentru a spori această tradiție și această autenticitate, trecerea la agricultura ecologica a fost facuta inca din 2013.

Toți lămâii Maison du Citron de Menton provin din planuri multiplicate în cadru cultural, aprobate de INRA(nb-Institutul national de cercetare in Agricultura din Franta).

Vezi produse
Roger Viral
Roger Viral
Roger Viral
Roger Viral
Descopera
Roger Vidal
Border

Măcelar din tată în fiu , rețetele terinelor noastre sunt opera unui întreg know-how și a unei tradiții regionale. Pateurile și terinele Roger Vidal își datorează gustul unic și rafinat pe baza celor mai bune alegeri de ingrediente.Iar acest lucru necesită înainte de toate o selecție riguroasă a furnizorilor, bazată pe încredere și calitatea produsului.

Dacă Roger Vidal oferă tot ce este mai bun din Aveyron prin rețetele sale tradiționale, este pentru a împărtăsi plăcerile și aromele cu tine... Aromele delicioase ale ingredientelor de la baza diferitelor rețete se îmbină armonios în gură pentru un gust de neuitat!Aceste tehnici sunt îmbunătățite prin utilizarea unor echipamente moderne și eficiente. Locul de productie, dotat la standarde comunitare, este supus si controlului intern al calitatii, guvernat de aprobarea HACCP(norme privind siguranta alimentara) inca din 1996. Acest control permite companiei Roger Vidal sa garanteze calitatea produselor sale atat in Franta cat si in strainatate.Compania este mândră de relațiile de parteneriat și încredere pe care le-a creat cu clienții săi din întreaga lume în ultimii 15 ani. Roger Vidal are numeroși clienți europeni (Marea Britanie, Germania, Danemarca, Andorra, Italia etc.) dar și clienți „major export” (Brazilia, Japonia etc.). Incepand din acest an suntem si in Romania.

Vezi produse
Terres de Bonaventure
Terres de Bonaventure
Terres de Bonaventure
Terres de Bonaventure
Descopera
Terres de Bonaventure
Border

În inima Haute-Provence, pe platoul Valensole, ne cultivăm toate terenurile în agricultură ecologică. Datorită unui pamant specific putem produce ulei de măsline DOP, lavandă fină bio, lavanda immortelle bio si miere bio.

 Preferăm să producem mai puțin, dar de o calitate ireproșabilă și cu impact minim asupra celor dragi și a mediului. Fără produs „fitosanitar”, fără îngrășământ chimic. Ne străduim să păstrăm cât mai multă biodiversitate. De aceea vei gasi in milocul culturilor noastre de maslini pomi fructiferi: smochini,migdali etc, acesti arbori utili care le „mesteca” pe cele care ameninta culturile. Cât despre plivit, totul se face manual sau cu unelte prinse de tractor. Ceea ce înseamnă mai multă muncă. Dar, la final, suntem mandri ca putem oferi produse de cea mai buna calitate.

Suntem,printre multe alte restaurante si chefi de elita, furnizorul de ulei de masline pentru doua restaurante din Franta si un restaurant din Singapore , toate trei cu stele Michelin.

Vezi produse
Lavanda
Lavanda
Lavanda
Lavanda
Descopera
Groix & Nature
Border

Istoria Groix & Nature este în primul rând cea a unui teritoriu: cea a insulei Groix din sudul Bretaniei. Un miracol geologic unde frumusețea peisajelor pare sa ascunda nenumarate mistere. Plajele, satele și stâncile sale sunt o invitație la descoperira unui univers magnific. Desi pare greu de inteles, vantul si ploia au facut din aceasta insula un paradis de pace, unde locuitorii și pescarii săi perpetuează tradiția și își păstrează mediul intact pentru generatiile viitoare.

Groix & Nature își selectează cu cea mai mare rigoare materiile prime: homar, sardine, ton alb, scoici, stridii, crabi, ormeau sunt pescuiți exclusiv de vasele mici de coastă în Atlanticul de Nord-Est.
Achiziționand în principal direct de la producători, Groix & Nature favorizează circuitele de aprovizionare scurte și locale.


Vezi produse
Lavanda
Lavanda
Lavanda
Lavanda
Descopera
Saveurs A
Border

Saveurs A este o poveste provensală care începe sub soarele din sudul Franței, leganat de cântecul cicadelor.Saveurs A este un brand de produse de bacanie fina căruia îi place să creeze rețete atât tradiționale, cât și originale.Această dorință de a împărtăși și a face cunoscute rețete gustoase ne-a determinat să ne dorim să facem din Saveurs A un sinonim al gustului și al calității pentru iubitorii de mâncare bună din întreaga lume.

Descoperiți rețetele noastre artizanale, gătite cu ingrediente și produse de calitate.Fie ca este vorba de uleiurile noastre, oțeturi, tartine, confituri, muștar sau săruri, vrem să vă împărtășim pasiunea noastră pentru lucrurile bune și să aducem fericire la mesele dumneavoastră cu familia și prietenii.Toate retetele noastre sunt realizate manual in atelierul nostru situat pe platoul Valensole, in mijlocul lavandei si maslinilor!

Vezi produse
Lavanda
Lavanda
Lavanda
Lavanda
Descopera
Maison Telme
Border

De trei generații, familia Telme a ales să producă terine de calitate, cu ingrediente locale și nobile. Povestea noastră a început în 1947, când Gaston și Lydie TELME s-au stabilit în Oraison ca măcelari, într-un atelier din piața satului, după câțiva ani de muncă asiduă în mezelariile din Marsilia.

In 2017,Maison Telme construiește un nou atelier și se mută la Peyruis, un atelier spațios, înconjurat de 47 de măslini tineri. Facem terine, săruri și orez de Camargue îmbogățit. Brandurile de delicatese ne apelează pentru a le face terinele de marcă. Din 2019, lucrăm în colaborare cu bucătari cu stele Michelin pentru a crea în continuare rețete originale, cu aceeași dorință de a împăca frumosul și gusturile rafinate.

Vezi produse
Biscuiterie de Provence
Biscuiterie de Provence
Biscuiterie de Provence
Biscuiterie de Provence
Descopera
Biscuiterie
Border

Mandri de savoir-faire-ul în prepararea migdalelor din 1833, transmis de 6 generații, Biscuiterie de Provence și-a construit reputația în jurul unor rețete traditionale...

Situati în Drôme Provençale, cu fața la Mont Ventoux, ne dedicăm toată pasiunea și savoir-faire-ul dezvoltării și fabricării de biscuiți, prăjituri, nugați, ciocolate și calissons. Amestecuri subtile de arome sudice, delicatesele savuroase si dulci ale fabricii noastre de biscuiti marturisesc bogatiile specifice teritoriului nostru.

Acesta este motivul pentru care ne angajăm să favorizăm și să promovăm partenerii și ingredientele locale precum măslinele Nyons AOP, lămâia Menton IGP, dar și Picodon AOP, usturoiul alb din Drôme IGP și grau specific din Haute Provence IGP. Fiecare dintre produsele noastre este gândit de echipele noastre multidisciplinare, astfel obținem rețete și fursecuri inovatoare cu: ZERO colorant, aromă artificială, aditiv chimic, conservant, OMG, ulei de palmier;  folosim doar  ouă de la găini crescute in aer liber și migdale 100% din bazinul mediteranean

Vezi produse
Péchés Gourmands
Péchés Gourmands
Descopera
Peches
Border

În 1993 s-a născut afacerea de familie la Sanary-sur-Mer din Var. Creată de o familie de meșteșugari și comercianți din tată în fiu, atașați de moștenirea gastronomică a regiunii provensale, obiectivul era oferirea de biscuiți artizanali și cofetărie tradițională cu ocazia celor cele mai importante evenimente gastronomice si comerciale din Franța.

În anul 2000 s-a deschis primul magazin în inima Sanary-sur-Mer, la care se vor adăuga în anii următori cele din Toulouse, Chartres, Perpignan, L'Isle-sur-la-Sorgue, Pézenas, Le Castellet. , Vaison-la-Romaine, Hyères-les-palmiers, Albi, Nîmes, Belfort, Toulon, Marsilia, La Rochelle, Aix-en-Provence. Se născuse un concept. Daca Biscuitul traditional ramane produsul emblematic al nostru, Péchés Gourmands propune publicului din Romania si alte produse, produse ce le puteti gasi in boutique-ul Les Saveurs de France din Promenada Mall.

Vezi produse
Boutarin
Descopera
Groix & Nature
Border

Sotii Boutarin, proprietarii Maison Boutarin, stapanesc procesul de fabricație ideal pentru a dezvolta, cu usturoi alb IGP din Drôme, un usturoi negru excepțional, în conformitate cu tradiția japoneză. Maison Boutarin are titlul de ambasadoare a usturoiului negru Aomori, acesta primind certificarea de calitate japoneza. Asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, bucataria franceza a facut dintr-un un produs culinar de sute de ani, un produs de arta gastronomica.Un produs de exceptie, usturoiul negru, are un gust delicat si subtil, cu o textura fondanta.

Usturoiul negru de la Maison Boutarin este servit si recomandat de bucătari francezi cu stea în Ghidul Michelin. În total, sunt 40 de stele care folosesc  usturoiul nostru negru, inclusiv:Anne-Sophie Pic, Georges White, l'Auberge Paul Bocuse...

Vezi produse
Chailan
v
Descopera
Chailan
Border

Familia Chailan recoltează miere de trei generații, punând tradiția, pasiunea și experiența în slujba calității.

Suntem siguri că veți fi seduși la fel ca mulți turiști iubitori de natură, care nu ezită să se alăture, cu fidelitate, stupilor nostri din Haut-Verdon. Mierea, o substanță dulce și parfumată produsă din nectarul florilor, vă însoțește minunat sandvișurile, iaurturile, infuziile, laptele fierbinte, fructele, cerealele.

Pe lângă plăcerea gustativă, Mierea este recunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare. Mai întâi lumina arzătoare, tandră și senină. Și apoi marele albastru limpede al unui cer pur. Adăugați lavandă, cimbru, rozmarin, cântecul cicadelor de la amiaza, fără a uita munca neîncetată a minunatelor albine.

Recunoscute pentru calitățile lor și pentru producția lor artizanală, Mieriile Chailan sunt apreciate în întreaga lume. La fel ca si oile, albinele transhumeaza de pe dealurile sălbatice ale Estérel iarna, la izvoarele Verdon primăvara și la câmpurile de lavandă din Haute Provence vara. Recoltarea mierii de lavandă se face în august imediat ce înflorirea se termină și durează aproximativ două luni. Primăvara, tinerele mătci fecundate zboară, urmate de câteva muncitoare. Aterizează pentru câteva ore pe primul suport găsit. Se naște o nouă colonie. Apicultorul trebuie să fie prezent pentru a-i oferi o nouă locuință.

Vezi produse
Plantin
Descopera
Plantin
Border

Din 1930, ne-am pus tot savoir-faire-ul în slujba clienților noștri, cu scopul de a le oferi produse de calitate, care să răspundă nevoilor acestora. Prin urmare, au trecut aproape o sută de ani de când Fabrica noastră a evoluat constant, pentru a se adapta la noile standarde, noile nevoi, evoluțiile pieței și numărul de clienți în continuă schimbare.

Aici lucram atat cu produsul crud (trufa proaspata, ciuperca uscata), cat si cu produsul procesat (produse pe baza de trufa sau ciuperci etc.). Puterea PLANTIN constă în capacitatea sa de a imagina și proiecta produse excepționale pe bază de trufe și ciuperci. Aici, ideile se nasc în birourile PLANTIN, trec prin departamentele noastre de calitate și cercetare și dezvoltare, sunt eșantionate și testate pe parcursul a mai multe luni și, dacă îndeplinesc toate criteriile, devin produse. Din Statele Unite până în Japonia, trecând prin Singapore sau Emiratele Arabe Unite, de la mesele Palatului Elysée până la cele ale celor mai mari bucătari francezi și internaționali, precum Jean Sulpice, Sébastien Lepinoy sau chiar Julien Royer, toată lumea apelează la PLANTIN pentru a-si procura trufele și ciupercile.

Vezi produse
Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie
Setari cookie

Alegeți tipul de module cookie pe care le acceptați

Cookie-urile strict necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul să functioneze corect și nu poat fi oprite. Aceste module cookie sunt setate numai ca răspuns la acțiunile efectuate de tine., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Poti seta browserul să blocheze aceste module cookie, dar site-ul nostru ar putea să nu funcționeze atunci.

Statistici si analize

Aceste cookie-uri ne permit să măsuram traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem ce produse și acțiuni sunt mai populare decât altele.

Marketing și Retargeting

Aceste cookie-uri sunt de obicei stabilite de partenerii noștri de marketing și de publicitate. Acestea pot fi utilizate de aceștia pentru a a-ti crea un profil de interes și apoi să iti afișeze anunțuri relevante. Dacă nu permiți aceste cookie-uri, nu vei experimenta anunțuri direcționate pentru interesele tale.