79.00 lei
Usturoi negru decojit, gata de utilizare și rețeta sa de file de cod negru cu sos de unt cu usturoi negruNu aveți inspirație pentru a folosi usturoiul negru?Va propunem o rețeta de file de pollock cu usturoi negru cu unt alb. O combinatie delicioasă și gourmet pentru a-ți încânta toți invitații!Îți sublimează toate felurile de mâncare și poate fi folosit fie mărunțit, amestecat sau chiar în fâșii.*Usturoiul negru -după recoltarea din iunie, usturoiul alb IGP( Indicatie Geografica Protejata) din Drôme este ventilat timp de cel puțin 20 de zile. Apoi este albit, adică se curata de rădăcini și de primul strat de coaja. Maison Boutarin sortează apoi capetele de usturoi pentru a păstra doar cea mai mare dimensiune pentru prelucrarea în usturoi negru. Odată sortate, capetele de usturoi se pun timp de 30 de zile într-un cuptor special și unic la temperatură scăzută. În această fază de maturare, zaharurile conținute în mod natural de usturoiul alb se caramelizează și conferă cuișoarelor culoarea neagră. La sfârșitul maturării este necesar un timp de afinare. Acest pas permite usturoiului negru să-și concentreze toate aromele și să-și dezvăluie caracterul: note aromatice de padure de toamna tarzie, lemn dulce, balsamic și fructe confiate, o aromă delicioasă de umami (considerat al cincilea gust dupa sarat, amar, dulce si acru). Un condiment cu un gust unic, ravnit de mari chefi din Franta si nu numai. De altfel , majoritatea clientilor Maison Boutarin sunt mari restaurante si chefi cu stele Michelin...
79.00 lei
Usturoi negru decojit gata de utilizare și rețeta de chiftele de vită.Pentru a vă ghida în folosirea și descoperirea usturoiului negru, vă împărtășim o rețetă ușor de preparat. Urmați pașii pentru a face chiftele de vită delicioase și gurmande cu usturoi negru. Un adevărat răsfăț pentru papilele gustative! Îți sublimează toate felurile de mâncare și poate fi folosit fie mărunțit, amestecat sau chiar în fâșii*Usturoiul negru -după recoltarea din iunie, usturoiul alb IGP( Indicatie Geografica Protejata) din Drôme este ventilat timp de cel puțin 20 de zile. Apoi este albit, adică se curata de rădăcini și de primul strat de coaja. Maison Boutarin sortează apoi capetele de usturoi pentru a păstra doar cea mai mare dimensiune pentru prelucrarea în usturoi negru. Odată sortate, capetele de usturoi se pun timp de 30 de zile într-un cuptor special și unic la temperatură scăzută. În această fază de maturare, zaharurile conținute în mod natural de usturoiul alb se caramelizează și conferă cuișoarelor culoarea neagră. La sfârșitul maturării este necesar un timp de afinare. Acest pas permite usturoiului negru să-și concentreze toate aromele și să-și dezvăluie caracterul: note aromatice de padure de toamna tarzie, lemn dulce, balsamic și fructe confiate, o aromă delicioasă de umami (considerat al cincilea gust dupa sarat, amar, dulce si acru). Un condiment cu un gust unic, ravnit de mari chefi din Franta si nu numai. De altfel , majoritatea clientilor Maison Boutarin sunt mari restaurante si chefi cu stele Michelin...
79.00 lei
Usturoiul negru se pastreaza intr-o cutie frumoasa ermetica, pentru a-si pastra toate calitatile gustative.*Usturoiul negru -după recoltarea din iunie, usturoiul alb IGP(Indicatie Geografica Protejata) din Drôme este ventilat timp de cel puțin 20 de zile. Apoi este albit, adică se curata de rădăcini și de primul strat de coaja. Maison Boutarin sortează apoi capetele de usturoi pentru a păstra doar cea mai mare dimensiune pentru prelucrarea în usturoi negru. Odată sortate, capetele de usturoi se pun timp de 30 de zile într-un cuptor special și unic la temperatură scăzută. În această fază de maturare, zaharurile conținute în mod natural de usturoiul alb se caramelizează și conferă cuișoarelor culoarea neagră. La sfârșitul maturării este necesar un timp de afinare. Acest pas permite usturoiului negru să-și concentreze toate aromele și să-și dezvăluie caracterul: note aromatice de padure de toamna tarzie, lemn dulce, balsamic și fructe confiate, o aromă delicioasă de umami (considerat al cincilea gust dupa sarat, amar, dulce si acru). Un condiment cu un gust unic, ravnit de mari chefi din Franta si nu numai. De altfel , majoritatea clientilor Maison Boutarin sunt mari restaurante si chefi cu stele Michelin...
92.00 lei
In interiorul acestei pungi, vei descoperi doua capete frumoase de usturoi negru bio dar si o carte de retete cu sfaturi anti-risipa!*Usturoiul negru -după recoltarea din iunie, usturoiul alb IGP(Indicatie Geografica Protejata) din Drôme este ventilat timp de cel puțin 20 de zile. Apoi este albit, adică se curata de rădăcini și de primul strat de coaja. Maison Boutarin sortează apoi capetele de usturoi pentru a păstra doar cea mai mare dimensiune pentru prelucrarea în usturoi negru. Odată sortate, capetele de usturoi se pun timp de 30 de zile într-un cuptor special și unic la temperatură scăzută. În această fază de maturare, zaharurile conținute în mod natural de usturoiul alb se caramelizează și conferă cuișoarelor culoarea neagră. La sfârșitul maturării este necesar un timp de afinare. Acest pas permite usturoiului negru să-și concentreze toate aromele și să-și dezvăluie caracterul: note aromatice de padure de toamna tarzie, lemn dulce, balsamic și fructe confiate, o aromă delicioasă de umami (considerat al cincilea gust dupa sarat, amar, dulce si acru). Un condiment cu un gust unic, ravnit de mari chefi din Franta si nu numai. De altfel , majoritatea clientilor Maison Boutarin sunt mari restaurante si chefi cu stele Michelin...