Terine și pateuri

86 Terine și pateuri
PATE DE PORC CU CEAPĂ DULCE CONFIATĂ 125 gr

26.00 lei

Pate preparat cu carne de porc și aromat cu ceapă dulce confiată. Un amestec dulce și savuros care îți va încânta papilele gustative!..

PATE PUR DE PORC 125 gr

26.00 lei

Pate tradițional preparat cu carne de porc, sare și piper...

TERINA BUCATARULUI CU SLĂNINĂ AFUMATĂ ȘI CEAPĂ 130 gr

45.00 lei

Terină pe bază de carne de porc, asezonată cu slănină afumată și ceapă...

TERINA DE MIEL CU MENTA 200 gr , Reteta Jany GLEIZE, Chef Michelin

75.00 lei

Miel din Provence, mentă direct din grădina bucătarului Jany Gleize, colaborare și arome excepționale!Jany Gleize , bucătar cu o stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine mielul din Provence cu mai multe soiuri de mentă din grădina lui: mentă de cocoș, mentă și calamintha nepeta.Garanțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără gunoi: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Mielul este  crescut și sacrificat în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...

TERINA DE RATA CU LAVANDA 200 gr Reteta Jany GLEIZE, Chef Michelin

75.00 lei

Jany Gleize , bucătar cu stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine rata din Provence cu emblematica lavanda din ProvenceGaranțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără porcarii: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Rata este  crescuta și sacrificata în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...

JAMBON BIO 180 gr

49.00 lei

Specialitate franțuzească făcută din carne de porc...

PATE CU BRANZA ROQUEFORT* 125 gr

26.00 lei

Pate preparat cu carne de porc si branza Roquefort* 20%. *Branza Roquefort- "Nu va fi o branza Roquefort decat ceea ce va iesi din cavele Roquefort"- este chintesenta acestui produs gastronomic, recunoscut mondial, supranumit si "Regina branzeturilor", ce isi are originea in inima Aveyron-ului, in pitoreasca localitate Roquefort-sur-Soulzon. Cavele  din Roquefort sunt singurele si unicele unde are loc afinajul. Branza Roquefort este elaborata exclusiv din lapte de oaie din rasa Lacaune...

PATE CU CIUPERCI 125 gr

26.00 lei

Pate traditional preparat cu carne de porc, ciuperci, sare si piper...

PATE DE FICAT DE PASĂRE 125 gr

26.00 lei

Pate preparat cu ficat de pasare, carne de porc, asezonat cu sare si piper...

PATE DE GÂSCĂ 125 gr

26.00 lei

Pate preparat cu carne de gasca si asezonat cu sare si piper...

PATE DE PASARE CU PIPER VERDE 125 gr

26.00 lei

Pateu preparat cu carne de pasare si aromat cu piper verde...

PATE DE PIEPT DE RAȚĂ AFUMAT 125 gr

26.00 lei

Pate traditional preparat cu rata afumata, asezonat cu sare si piper...

PATE DE PREPELITA CU CIUPERCI CHANTERELLE 125 gr

26.00 lei

Pateu preparat cu carne de prepelita si aromat cu ciuperci Chanterelle. O reteta unica care va incanta cele mai rafinate gusturi...

PATE DE RAȚĂ 125 gr

26.00 lei

Pateu traditional preparat cu carne de rata si asezonat cu sare si piper...

PATE DE RAȚĂ CU PORTOCALE 125 gr

26.00 lei

Pate preparat cu carne de porc, carne de rata asezonata cu coaja de portocala confiata, sare si piper...

PATE DE RAȚĂ CU SMOCHINE 125 gr

26.00 lei

Pate de rață cu smochine: un amestec dulce și sărat care va încânta cele mai rafinate gusturi. Potrivit pentru festivități (Crăciun, Anul Nou,...)..

PATE DE RAȚĂ CU VIN DE PORTO 125 gr

26.00 lei

Pate preparat cu carne de rață, aromatizat cu vin de Porto, sare și piper...

PATE RUSTIC CU BOABE DE IENUPĂR 125 gr

26.00 lei

Pate traditional preparat cu carne de porc, asezonat cu boabe de ienupar, sare si piper...

RILETE DE RAȚĂ 180 gr

45.00 lei

Riletele de rață sunt recunoscute în gastronomia franceză; carnea de rață este gătită lent în grăsime de rață și apoi mărunțită, motiv pentru care textura ei rămâne neschimbata...

TERINĂ BIO DE RAȚĂ CU SMOCHINE 130 gr

45.00 lei

Terină pe bază de carne de porc și rață, asezonată cu smochine. O reteta dulce si sarata care va incanta cele mai rafinate gusturi...

Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie
Setari cookie

Alegeți tipul de module cookie pe care le acceptați

Cookie-urile strict necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul să functioneze corect și nu poat fi oprite. Aceste module cookie sunt setate numai ca răspuns la acțiunile efectuate de tine., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Poti seta browserul să blocheze aceste module cookie, dar site-ul nostru ar putea să nu funcționeze atunci.

Statistici si analize

Aceste cookie-uri ne permit să măsuram traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem ce produse și acțiuni sunt mai populare decât altele.

Marketing și Retargeting

Aceste cookie-uri sunt de obicei stabilite de partenerii noștri de marketing și de publicitate. Acestea pot fi utilizate de aceștia pentru a a-ti crea un profil de interes și apoi să iti afișeze anunțuri relevante. Dacă nu permiți aceste cookie-uri, nu vei experimenta anunțuri direcționate pentru interesele tale.