26.00 lei
Pate preparat cu carne de porc și aromat cu ceapă dulce confiată. Un amestec dulce și savuros care îți va încânta papilele gustative!..
45.00 lei
Terină pe bază de carne de porc, asezonată cu slănină afumată și ceapă...
75.00 lei
Miel din Provence, mentă direct din grădina bucătarului Jany Gleize, colaborare și arome excepționale!Jany Gleize , bucătar cu o stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine mielul din Provence cu mai multe soiuri de mentă din grădina lui: mentă de cocoș, mentă și calamintha nepeta.Garanțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără gunoi: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Mielul este crescut și sacrificat în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...
75.00 lei
Jany Gleize , bucătar cu stea Michelin, ambasador al bucătăriei Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)A crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub soare.Pentru această terină, Jany a ales să combine rata din Provence cu emblematica lavanda din ProvenceGaranțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!Porcul fără porcarii: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...Rata este crescuta și sacrificata în Franța.Realizat cu rigoare și pasiune în atelierul nostru din Peyruis, Haute-Provence...
26.00 lei
Pate preparat cu carne de porc si branza Roquefort* 20%. *Branza Roquefort- "Nu va fi o branza Roquefort decat ceea ce va iesi din cavele Roquefort"- este chintesenta acestui produs gastronomic, recunoscut mondial, supranumit si "Regina branzeturilor", ce isi are originea in inima Aveyron-ului, in pitoreasca localitate Roquefort-sur-Soulzon. Cavele din Roquefort sunt singurele si unicele unde are loc afinajul. Branza Roquefort este elaborata exclusiv din lapte de oaie din rasa Lacaune...
26.00 lei
Pate traditional preparat cu carne de porc, ciuperci, sare si piper...
26.00 lei
Pate preparat cu ficat de pasare, carne de porc, asezonat cu sare si piper...
26.00 lei
Pateu preparat cu carne de pasare si aromat cu piper verde...
26.00 lei
Pate traditional preparat cu rata afumata, asezonat cu sare si piper...
26.00 lei
Pateu preparat cu carne de prepelita si aromat cu ciuperci Chanterelle. O reteta unica care va incanta cele mai rafinate gusturi...
26.00 lei
Pateu traditional preparat cu carne de rata si asezonat cu sare si piper...
26.00 lei
Pate preparat cu carne de porc, carne de rata asezonata cu coaja de portocala confiata, sare si piper...
26.00 lei
Pate de rață cu smochine: un amestec dulce și sărat care va încânta cele mai rafinate gusturi. Potrivit pentru festivități (Crăciun, Anul Nou,...)..
26.00 lei
Pate preparat cu carne de rață, aromatizat cu vin de Porto, sare și piper...
26.00 lei
Pate traditional preparat cu carne de porc, asezonat cu boabe de ienupar, sare si piper...
45.00 lei
Riletele de rață sunt recunoscute în gastronomia franceză; carnea de rață este gătită lent în grăsime de rață și apoi mărunțită, motiv pentru care textura ei rămâne neschimbata...
45.00 lei
Terină pe bază de carne de porc și rață, asezonată cu smochine. O reteta dulce si sarata care va incanta cele mai rafinate gusturi...
- 1 din 5
- Următoarea