52.00 lei
Considerat „foie gras” al mării, ficatul nostru de lota poate fi savurat proaspăt, ca aperitiv.Gătit într-un mod tradițional, ficatul este marinat foarte multe ore pentru a avea aceasta delicatete si aroma subtila...
52.00 lei
Algele marine uscate aduc reale beneficii culinare. Bogate in vitamine, proteine si minerale, sunt ideale pentru retete naturale si echilibrate.Presara preparatele tale precum sosuri, vinegrete, peste sau orez, pentru un gust original, colorat si bogat in savoare.Amestec subtil de Wakamé, Dulse, Salată de mare, Kombu. Ideal cu legume, peste sau sosuri...
52.00 lei
Gătit cu Anghinare din Bretania, zona perfectă pentru producerea lor, acest caviar de mare este gătit subtil cu salată de mare.Cunoscută pentru marile sale virtuți dietetice, anghinarea se potrivește perfect cu finețea salatei de mare. Serviți proaspăt pe pâine prăjită, ca aperitiv...
43.00 lei
Imbogatit la gust datorită unei note de chimen și condimente, acest caviar de mare bogat în morcovi este gătit cu wakame pentru a da o notă marina aperitivelor tale. O alianță frumoasă de pământ și mare de gustat proaspăt pe pâine prăjită sau însoțită de grisine.*Wakamé-Aceaste alge de mare brune,comestibile sunt apreciate pentru textura, gustul usor iodat si compozitia sa nutritiva. Sunt o buna sursă de minerale, vitamine și carotenoide. Consumat în întreaga lume, wakame poate fi mancat proaspăt sau uscat...
172.00 lei
Un adevărat ajutor culinar, uleiul de homar, făcut din homar albastru, ulei de semințe de struguri și ierburi, va deveni o parte esențială a practicilor tale zilnice de gătit. Fabricarea sa artizanală aduce arome intense pentru a vă sublima rețetele. Uleiul de homar este ideal pentru asocierile uscat-mare. Se potrivește perfect cu pește, salate, tartare sau piure de cartofi și risotto marinat.Ușor de utilizat, cu gura sa de turnare, îmbunătățește cele mai simple feluri de mâncare cu o picătură și transformă-le în preparate rafinate.Ulei culinar, la mare căutare de către Chefi cu stele Michelin - Produs Premium...
57.00 lei
Fileul nostru de ton alb de origine din Atlanticul de Nord-Est este tăiat manual înainte de a fi marinat în ulei de măsline și ierburi alese.Perfect cu legume crude, pentru a vă pune în valoare salatele sau plăcintele sărate!..
158.00 lei
Marinat delicat în ulei de semințe de struguri infuzat cu eșalotă(ceapa de talie mica, puternica la gusct, folosita des in bucataria franceza), usturoi și ardei iute, Ormeau reprezintă o adevărată descoperire culinară. Aceasta este o rețetă de gustat în tapas, pentru un aperitiv original și unic. Gustul iodat al Ormeau asociat cu acest piment, condiment endemic al insulei Groix, vă va încânta papilele gustative!Ormeaux de Groix, crescuți de Erwann Tonnerre, sunt hrăniți cu alge marine proaspete recoltate pe insulă. Aceste prețioase gasteropode au un gust iodat excepțional.Pentru a face marinada am selectat Piment de Groix sau Piment Gorria. Cultivat de Isabelle și Yves Guélou, grădinari de pe insula Groix, provine din Agricultura Ecologică și aromatizează subtil marinada.*Ormeau- molusca marina comestibila, cu cochilia groasa, traieste de-a lungul coastelor temperate si semi-tropicale..
66.00 lei
Această rețetă inovatoare dezvăluie toate virtuțile aromatice ale algelor marine și ale plantelor aromatice: un amestec de ulei de semințe de struguri infuzat cu alge marine și busuioc.Foarte parfumat, acest ulei se aplică în multe utilizări în bucătărie: se potriveste perfect cu fileul de pește sau pentru a face o vinaigretă pentru legumele crude și salate precum roșiile cu mozzarella...
66.00 lei
Uleiul de homar Groix & Nature vă sublimează preparatele culinare la perfecțiune. Unic, este făcut din homar albastru, ulei de semințe de struguri și ierburi. Sublimeaza gustul preparatelor tale si confera preparatelor o nota colorata, originala si creativa. Se pretează la multe utilizări: tagliatelle cu fructe de mare, salate, carpaccio de St Jacques, file de pește crud sau fiert, sushi...
57.00 lei
Un adevărat condiment de mare, Pesto Marin este un plus culinar care aduce o notă iodata mâncărurilor tale. Gătit cu Wakamé* și busuioc, Pesto de mare se poate savura cu pastele,dar va poate parfuma si biscuitii, si tartele sărate. Ideal ca aperitiv, pesto de mare poate fi savurat pe pâine prăjită .*Wakamé-Aceaste alge de mare brune,comestibile sunt apreciate pentru textura, gustul usor iodat si compozitia sa nutritiva. Sunt o buna sursă de minerale, vitamine și carotenoide. Consumat în întreaga lume, wakame poate fi mancat proaspăt sau uscat..
52.00 lei
Descopera aceasta reteta de nuci St Jacques gatite in stil breton, cea mai apreciata de gurmanzii rafinati! Bogate în fibre delicate și fragede, aceste rillette dezvăluie toate aromele scoicilor gătite cu unt, eșalotă și pătrunjel. Un adevărat răsfăț!*Nucile de St-Jacques- o adevarata institutie culinara in Franta si mai ales in Bretania, locul unde cresc si sunt pescuite. Numele de St-Jacques provine de la pelerinii din St Jacques de Compostela, care și-au atârnat aceasta scoica de jachetă pentru a se recunoaște.Odată cochilia indepartata, ramane astfel mușchiul, partea nobilă a scoicii pe care o mâncăm, asa numita nuca. Aceste crustacee sunt foarte populare pentru gustul fin și delicat...
66.00 lei
Descoperiți rilletele noastre de biban de mare, o resursă excepțională din pescuitul breton, care vă va surprinde prin textura lor topită și prospețimea autentică.Bogate în carne de biban de mare, aceste rillette pot fi savurate pe pâine prăjită, ca aperitiv.Pentru a vă oferi rillete bogate în carne din acest pește la un gust excepțional, folosim doar biban de mare prins în linie. Această tehnică de pescuit reglementată respectă specia și rata de reproducere a acesteia. Fin și dens, acest pește slab face din rilletele noastre un produs delicat și gustos...
43.00 lei
Carnea de crab de la Groix & Nature rillettes este nobilă și generoasă. Gătită cu smântână, unt, eșalotă, această rețetă este un deliciu perfect echilibrat . Pescuit multă vreme pe fundul vârfului vestic al insulei Groix, acum este în Atlanticul de Nord-Est, de unde ne aprovizionăm. De savurat proaspăt pe pâine de țară bună..
43.00 lei
Bogate în carne de dorada cenusie (41%), rilletele noastre de dorada cu legume mici sunt gătite fin.Ideale pe paine prajita ca aperitiv, notele lor de dovlecei si ardei rosii le ofera o rotunjime foarte placuta in gura. Dorada cenușie a fost pescuita pe coasta Bretaniei de Sud. Sunt livrate de către vânzătorul nostru de pește Moulin Marée cu care lucrăm direct. Cel mai scurt drum între mare și tine...
43.00 lei
Descoperiți rilletele noastre de Grondin* cu condimente Massala și ardei Espelette*. Un amestec uimitor care te va surprinde. Gustați aceste rillettes Grondin pe pâine prăjită pentru un aperitiv exotic.*Grondin sunt pești bentonici care trăiesc de preferință pe fund de pietriș sau nisip pietros, între 20 și 200 de metri adancime, în ape cu salinitate ridicată. Adesea gregari, sunt prădători care se hrănesc cu crustacee și diverși pești mici.*Massala este un amestec de condimente tipic bucătăriei indiene și pakistaneze. Mai mult decât atât, masala înseamnă literalmente amestec cu referire la diferitele condimente care intră în compoziția sa și îi conferă un gust unic. Într-adevăr, masala conține o duzină de condimente prăjite care se potrivesc perfect între ele: cardamom, chimen, scorțișoară, cuișoare, ghimbir, coriandru etc. *Espelette- un ardei picant si aromat, recunoscut mondial, ce provine din Tara Bascilor, departamentul Pyrénées-Atlantiques,Franta. Este printre putinele condimente ce beneficiaza de label-ul Denumire de Orgine Controlata..
43.00 lei
Descoperiți acest amestec surprinzător și rafinat de Haddock* (31%) gătit cu o notă de curry.Prin această rețetă originală, redescoperiți gustul autentic al Haddock-ului, sublimând în același timp carnea fină a Eglefinului.*Haddock este un preparat sarat si afumat din Eglefin, peste ce se gaseste in principal pe coastele nord-estice ale Atlanticului...
72.00 lei
Gătit din Homar albastru sau Homar breton, considerat cel mai fin dintre crustacee; descoperă carnea fragedă și rafinată a homarului (30%) prin această rețetă care îi va încânta pe gurmanzii rafinați. Asezonat cu Kari Gosse, un amestec de condimente bine cunoscut gurmanzilor, te ajuta sa regasesti gustul fin si delicat al homarului. *Kari Gosse a fost inventat în secolul al XIX-lea de către domnul Gosse, un farmacist din Lorient, care a si depus un brevet pentru el. Acest brand este acum protejat de Institutul Național de Proprietate Industrială. Kari Gosse are un gust ușor picant și se potrivește foarte bine cu crustacee. Kari Gosse este un amestec de condimente, compus în principal din ghimbir, cuișoare și turmeric. Gustul său picant și dulce însoțește multe rețete bretone, dintre care cea mai cunoscută rămâne cea de homar cu Kari Gosse. Compoziția sa exactă rămâne un secret foarte bine păstrat!..
52.00 lei
Descoperiți această rețetă de Langoustine gustoasă și bogată, gătită cu o notă de șofran bio breton.Acest condiment excepțional este produs în Finistère manual și din agricultura ecologică certificată...
43.00 lei
Aceste rillete de macrou cu branza de capra sunt mariajul armonios dintre pamant si mare. In aceasta reteta moale si cremoasa, gustul afumat al macroului se imbina cu prospetimea si cremositatea branzei de capra...
43.00 lei
Descoperiți rilletele noastre de merluciu cu piper verde bogate în gust și rafinate.Își datorează textura gustoasă cărnii fragede a merluciului, peștele emblematic al portului Lorient. Boabele de ardei verde aduc in acelasi timp o nota de dulceata si prospetime acestei retete parfumate si autentice...
- 1 din 3
- Următoarea