39.00 lei
Descoperiti faimosul crocant provensal cu cimbru .Un aperitiv excelent pentru a incepe masa in familie sau cu prietenii...
36.00 lei
Tartinabila pe baza de branza de capra, rosii si busuioc. Potrivit pentru vegetarieni. Produs din agricultura ecologica...
48.00 lei
Adevărata tartinabila din din Provence făcută din măsline din soiul Tanche.Tapenadă neagră este rezultatul unei rețete provensale bazate pe măsline, hamsii și capere din soiul Tanche. Provine din Vaucluse chiar deasupra Mont Ventoux. La Tanche este varietatea emblematică din Pays de Nyons și Baronnies Provençales. Folosite ca măsline de masă sau pentru a prepara celebra tartinabila, acestea emană arome de cuișoare, cireșe și prune uscate, precum și ciocolată și cacao.Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, sărățele plate sau bruschetă, în combinație cu legume crude, sau cu carne...
18.00 lei
Aceste Bruschettine sunt făcute din cele mai bune ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin. Sunt crocante și ușoare pentru că sunt prăjite printr-o dublă gătire.Asocieri gourmet: O mica gustare sau un aliat pentru un aperitiv...
49.00 lei
Delicioșii biscuiți uscați corsicani numiți canistrelli sunt o adevărată instituție pe Insula Frumuseții. Descoperiți-le într-o variantă savuroasă cu ceapă și emmental.Biscuiteria noastră artizanală din Forcalquier vă oferă o nouă gamă de canistrelli sărați pentru un aperitiv. Biscuit făcut din făină, vin alb și ulei de măsline, canistrelli provine din Corsica, unde era biscuitul ciobanilor în Evul Mediu. Va oferim acest biscuit crocant in varianta sarata cu ceapa si branza Emmental.Grâul folosit de La Biscuiterie de Forcalquier provine de la producători regionali de cereale care nu folosesc niciun tratament pesticid sau insecticid. Făina este măcinată la moara Pichard, morar de 7 generații, și situată în Haute-Provence...
49.00 lei
Delicioșii biscuiți uscați corsicani numiți canistrelli sunt o adevărată instituție pe Insula Frumuseții. Descoperiți-le într-o variantă savuroasă cu ierburi provensale.Situată în Haute-Provence, într-o fostă clădire industrială din secolul al XIX-lea, la intrarea în orașul Forcalquier, fabrica de biscuiți din Forcalquier își produce toate preparatele cu faina de fermă din agricultura ecologică, natural sărace în gluten.Asocieri gourmet: Pentru un aperitiv sau pentru a vă îmbogăți salatele...
49.00 lei
Biscuiteria noastră artizanală din Forcalquier vă oferă o nouă gamă de canistrelli sărați pentru un aperitiv.Biscuit făcut din făină, vin alb și ulei de măsline, canistrelli provine din Corsica, unde era biscuitul ciobanilor în Evul Mediu.Va oferim acest biscuit crocant in varianta sarata cu masline negreAsocieri gourmet: Pentru un aperitiv sau pentru a vă îmbogăți salatele...
39.00 lei
Caviarul de vinete este o mâncare mediteraneana, făcut din vinete întregi coapte în coajă, apoi facut piure.O descoperire dulce și captivantă! Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, tapas, legume crude, carne de oaie sau miel sau ca garnitură pentru legume umplute...
28.00 lei
Aceste turte artizanale fine de grâu sunt coapte în ulei de măsline.Specialitate ideală pentru toasturi însorite.*ciappe- mici turte de grau,usor sarate...
39.00 lei
Descoperiti faimosul crocant provensal cu ardei iute si rosii.Un aperitiv excelent pentru a incepe masa in familie sau cu prietenii...
39.00 lei
Descoperiti faimosul crocant provensal cu migdale si curry.Un aperitiv excelent pentru a incepe masa in familie sau cu prietenii...
24.00 lei
Mică minune crocantă.Asocieri gourmet: bază ideală ca aperitiv sau pentru a înmuia în supe. ..
42.00 lei
Un concentrat de aromă și finețe, născut din uniunea dintre anghinare gustoase și ingrediente naturale care le sporesc parfumul.O reteta foarte simpla alcatuita din peste 65% anghinare asezonata cu 6 ingrediente naturale si perfect dozate: ulei de masline extravirgin, salota(ceapa mica din sudul Frantei), suc de lamaie, busuioc, sare si piper pentru a da acestui produs un gust delicat si subtil.Prima mușcătură este marcată de aromele de anghinare și busuioc care se estompează apoi pentru a lăsa loc unor note de alune foarte dulci care persistă în gură, un amestec delicat care îi permite să însoțească cele mai variate alimente aducând o atingere rafinată și catifelată.Asocieri gourmet: pe paine prajita sau bruschettina cu putina crema de branza, pe oua, sau in verrina insotita de creveti sau somon.Pentru un rezultat și mai bun, pune pulpa la frigider înainte de utilizare, aceasta va aduce prospețime și gust tuturor preparatelor tale...
45.00 lei
Proaspăt și distinctiv la gust, acest aperitiv din nobilele masline de Nyons este condimentat cu Herbes de Provence!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu sparanghel sau în vinegrete. *Maslina de Nyons,La Tanche, este soiul de masline emblematic al Pays de Nyons și Baronnies provençales.Rezistent la frig și secetă, este singurul soi care a reușit să se adapteze atât debine pe acest teritoriu. De formă ovaloidă, la Tanche este o varietate care produce fructe frumoase, uneori cântărind până la 6 grame. Măslina de Nyons are pulpa groasă, încrețită de primele înghețuri ale ierni, abundentă, suplă și onctuoasă. Recunoscută după culoarea sa variind de la negru la violet inchis, se pretează atât la fabricarea uleiului, cât șila cofetărie. Fruct al iernii, la Tanche este recoltat din noiembrie până în ianuarie, când este complet copt. Frigul, cerul albastru si soarele exceptional (comparabil cu cel de la Nisa) ii permit sa se maturizeze incet si sa se rideze usor. Maslina de Nyons poate fi consumată sub formă de ulei de măsline, măsline de masă sau tapenadă, odată ce amărăciunea naturală a dispărut. *Ierburile de Provence - sunt o selecție de plante aromatice tradiționale din bucătăria provensală, sălbatice, proaspete sau uscate, originare din Provence sau regiunea mediteraneana.Amestecul certificat Herbes de Provence este un amestec de cimbru, rozmarin, sarriette* și oregano uscat și amestecat în următoarele proporții: 19% cimbru, 27% rozmarin, 27% sarriette*, 27% oregano.*Sarriette-adesea confundata cu cimbrul,sarriette are frunzele mai mari, o arma mult mai pronuntata,fiind o planta aromatica din familia Lamiaceelor;este o planta specifica climatului mediteranean...
45.00 lei
Amestec gustos de pulpă de măsline negre și ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și cimbru.Doar tocate, măslinele negre sunt asociate cu arome provensale pentru o căsătorie bogată în gust. Pulpa de măsline negre este o căsătorie de vară cu ulei de măsline extravirgin, cimbru și oțet balsamic.100% naturale, fără conservanți, fără aditivi sau coloranți, aceste rețete au fost dezvoltate manual în Provence, printr-un proces minuțios de dozare și gătire la ceaun. Indispensabile vara pentru aperitivele gourmet!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu legume crude, sau cu carne albă...
45.00 lei
Doar tocate, măslinele negre sunt asociate cu arome provensale pentru o căsătorie bogată în gust.Pulpa de măsline negre este o căsătorie de vară cu ulei de măsline extravirgin, smochine uscate, oțet balsamic și nuci.100% naturale, fără conservanți, fără aditivi sau coloranți, aceste rețete au fost dezvoltate manual în Provence, printr-un proces minuțios de dozare și gătire la ceaun. Indispensabile in orice anotimp pentru aperitivele gourmet!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu legume crude, sau cu carne albă...
45.00 lei
Proaspăt și dulce la gust, îmbogățit de busuioc!Binecunoscută în Provence, Picholine este o măslina tipică, mică, destinată să facă ulei sau să fie gustată ca aperitiv. Forma sa alungită, carnea sa fermă și calitatea gustului îi fac renumele. Intensitate placuta cu un fructat de anghinare cruda.Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe*, bruschetta, cu sparanghel sau în vinaigrette*.*ciappe- mici turte de grau,usor sarate.*vinaigrette- sos facut din ulei si otet pentru a asezona salatele...
45.00 lei
O alianță de arome la grătar cu ulei de măsline extravirgin, migdale, balsamic alb de Modena și coriandru.Doar tocate, măslinele verzi sunt asociate cu arome provensale pentru o căsătorie bogată în gust. Pentru pulpa măslinelor verzi, este o alianță de arome la grătar cu ulei de măsline extravirgin, migdale, balsamic alb de Modena și coriandru.100% naturale, fără conservanți, fără aditivi sau coloranți, aceste rețete au fost dezvoltate manual în Provence, printr-un proces minuțios de dozare și gătire la ceaun. Indispensabile in orice anotimp pentru aperitivele gourmet!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu legume crude, sau cu carne albă...
45.00 lei
Un sos delicios de usturoi cu o textura cremoasa.Dezvoltata si preparata in Provence, pulpa de usturoi de la Maison Brémond este un sos subtil echilibrat format din peste 50% usturoi proaspat, acesta din urma a fost tocat foarte fin pentru a obtine o textura cremoasa. Această pulpă de usturoi este un concentrat pur din Provence, care vă va rafina preparatele cu gustul său de usturoi.Asocieri gourmet: Ideal cu pește alb (dorada, cod), ca aperitiv pentru a însoți legumele mici, sau chiar, pentru a unge carnea înainte de gătit pentru un rezultat gustos.Pentru un rezultat și mai bun, pune pulpa la frigider înainte de utilizare, aceasta va aduce prospețime și gust tuturor preparatelor tale...
- 1 din 3
- Următoarea