Aperitive-crochete si tartinabile

48 Aperitive-crochete si tartinabile
CROCHETE PROVENSALE CU CIMBRU ȘI FLOARE DE SARE 80 gr

39.00 lei

Descoperiti faimosul crocant provensal cu cimbru .Un aperitiv excelent pentru a incepe masa in familie sau cu prietenii...

TARTINABILA BIO DE BRÂNZĂ DE CAPRĂ CU ROȘII USCATE ȘI BUSUIOC 90 gr

36.00 lei

Tartinabila pe baza de branza de capra, rosii si busuioc. Potrivit pentru  vegetarieni. Produs din agricultura ecologica...

TARTINABILA DE MASLINE NEGRE DIN PROVENCE 90 gr

48.00 lei

Adevărata tartinabila din  din Provence făcută din măsline din soiul Tanche.Tapenadă  neagră este rezultatul unei rețete provensale bazate pe măsline, hamsii și capere din soiul Tanche. Provine  din Vaucluse chiar deasupra Mont Ventoux. La Tanche este varietatea emblematică din Pays de Nyons și Baronnies Provençales. Folosite ca măsline de masă sau pentru a prepara celebra tartinabila, acestea emană arome de cuișoare, cireșe și prune uscate, precum și ciocolată și cacao.Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, sărățele plate sau bruschetă, în combinație cu legume crude, sau cu carne...

BLOC DE FOIE GRAS DE RATA 90 gr

48.00 lei

Specialitate frantuzeasca facuta cu Foie Gras de rata...

BRUSCHETTINA CU ULEI DE MASLINE, BUSUIOC SI USTUROI 80 gr

18.00 lei

Aceste Bruschettine sunt făcute din cele mai bune ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin. Sunt crocante și ușoare pentru că sunt prăjite printr-o dublă gătire.Asocieri gourmet: O mica gustare sau un aliat pentru un aperitiv...

CANISTRELLI CU CEAPĂ ȘI BRÂNZĂ EMMENTAL 180 gr

49.00 lei

Delicioșii biscuiți uscați corsicani numiți canistrelli sunt o adevărată instituție pe Insula Frumuseții. Descoperiți-le într-o variantă savuroasă cu ceapă și emmental.Biscuiteria noastră artizanală din Forcalquier vă oferă o nouă gamă de canistrelli sărați pentru un aperitiv. Biscuit făcut din făină, vin alb și ulei de măsline, canistrelli provine din Corsica, unde era biscuitul ciobanilor în Evul Mediu. Va oferim acest biscuit crocant in varianta sarata cu ceapa si branza Emmental.Grâul folosit de La Biscuiterie de Forcalquier provine de la producători regionali de cereale care nu folosesc niciun tratament pesticid sau insecticid. Făina este măcinată la moara Pichard, morar de 7 generații, și situată în Haute-Provence...

CANISTRELLI CU IERBURI DE PROVENCE 180 gr

49.00 lei

Delicioșii biscuiți uscați corsicani numiți canistrelli sunt o adevărată instituție pe Insula Frumuseții. Descoperiți-le într-o variantă savuroasă cu ierburi provensale.Situată în Haute-Provence, într-o fostă clădire industrială din secolul al XIX-lea, la intrarea în orașul Forcalquier, fabrica de biscuiți din Forcalquier își produce toate preparatele cu faina de fermă  din agricultura ecologică, natural sărace în gluten.Asocieri gourmet: Pentru un aperitiv sau pentru a vă îmbogăți salatele...

CANISTRELLI CU MĂSLINE 180 gr

49.00 lei

Biscuiteria noastră artizanală din Forcalquier vă oferă o nouă gamă de canistrelli sărați pentru un aperitiv.Biscuit făcut din făină, vin alb și ulei de măsline, canistrelli provine din Corsica, unde era biscuitul ciobanilor în Evul Mediu.Va oferim acest biscuit crocant in varianta sarata cu masline negreAsocieri gourmet: Pentru un aperitiv sau pentru a vă îmbogăți salatele...

CAVIAR DE VINETE DIN PROVENCE 90 gr

39.00 lei

Caviarul de vinete este  o mâncare mediteraneana, făcut din vinete întregi coapte în coajă, apoi  facut piure.O descoperire dulce și captivantă! Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, tapas, legume crude, carne de oaie sau miel sau ca garnitură pentru legume umplute...

CIAPPE* CU ULEI DE MĂSLINE 140 gr

28.00 lei

Aceste turte artizanale fine de grâu  sunt coapte în ulei de măsline.Specialitate  ideală pentru toasturi însorite.*ciappe- mici turte de grau,usor sarate...

CROCHETE PROVENSALE CU ARDEI IUTE SI ROSII 80 gr

39.00 lei

Descoperiti faimosul crocant provensal cu ardei iute si rosii.Un aperitiv excelent pentru a incepe masa in familie sau cu prietenii...

CROCHETE PROVENSALE CU MIGDALE SI CURRY 80 gr

39.00 lei

Descoperiti faimosul crocant provensal cu migdale si curry.Un aperitiv excelent pentru a incepe masa in familie sau cu prietenii...

CROCHETE SIMPLE 150 gr

24.00 lei

Mică minune crocantă.Asocieri gourmet: bază ideală ca aperitiv sau pentru a  înmuia în supe. ..

PULPA DE ANGHINARE SI BUSUIOC 110 gr

42.00 lei

Un concentrat de aromă și finețe, născut din uniunea dintre anghinare gustoase și ingrediente naturale care le sporesc parfumul.O reteta foarte simpla alcatuita din peste 65% anghinare asezonata cu 6 ingrediente naturale si perfect dozate: ulei de masline extravirgin, salota(ceapa mica din sudul Frantei), suc de lamaie, busuioc, sare si piper pentru a da acestui produs un gust delicat si subtil.Prima mușcătură este marcată de aromele de anghinare și busuioc care se estompează apoi pentru a lăsa loc unor note de alune foarte dulci care persistă în gură, un amestec delicat care îi permite să însoțească cele mai variate alimente aducând o atingere rafinată și catifelată.Asocieri gourmet: pe paine prajita sau bruschettina cu putina crema de branza, pe oua, sau in verrina insotita de creveti sau somon.Pentru un rezultat și mai bun, pune pulpa la frigider înainte de utilizare, aceasta va aduce prospețime și gust tuturor preparatelor tale...

PULPA DE MĂSLINE DE NYONS-LA TANCHE* SI IERBURI DE PROVENCE* 90 gr

45.00 lei

Proaspăt și distinctiv la gust, acest aperitiv din nobilele masline de Nyons este condimentat cu Herbes de Provence!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu sparanghel sau în vinegrete. *Maslina de Nyons,La Tanche, este soiul de masline emblematic al Pays de Nyons și Baronnies provençales.Rezistent la frig și secetă, este singurul soi care a reușit să se adapteze atât debine pe acest teritoriu. De formă ovaloidă, la Tanche este o varietate care produce fructe frumoase, uneori cântărind până la 6 grame. Măslina de Nyons are pulpa groasă, încrețită de primele înghețuri ale ierni, abundentă, suplă și onctuoasă. Recunoscută după culoarea sa variind de la negru la violet inchis, se pretează atât la fabricarea uleiului, cât șila cofetărie. Fruct al iernii, la Tanche este recoltat din noiembrie până în ianuarie, când este complet copt. Frigul, cerul albastru si soarele exceptional (comparabil cu cel de la Nisa) ii permit sa se maturizeze incet si sa se rideze usor. Maslina de Nyons poate fi consumată sub formă de ulei de măsline, măsline de masă sau tapenadă, odată ce amărăciunea naturală a dispărut. *Ierburile de Provence - sunt o selecție de plante aromatice tradiționale din bucătăria provensală, sălbatice, proaspete sau uscate, originare din Provence sau regiunea mediteraneana.Amestecul certificat Herbes de Provence este un amestec de cimbru, rozmarin, sarriette* și oregano uscat și amestecat în următoarele proporții: 19% cimbru, 27% rozmarin, 27% sarriette*, 27% oregano.*Sarriette-adesea confundata cu cimbrul,sarriette are frunzele mai mari, o arma mult mai pronuntata,fiind o planta aromatica din familia Lamiaceelor;este o planta specifica climatului mediteranean...

PULPĂ DE MĂSLINE NEGRE, CIMBRU ȘI OȚET BALSAMIC 100 gr

45.00 lei

Amestec gustos de pulpă de măsline negre și ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic  și cimbru.Doar tocate, măslinele negre sunt asociate cu arome provensale pentru o căsătorie bogată în gust. Pulpa de măsline negre este o căsătorie de vară cu ulei de măsline extravirgin, cimbru și oțet balsamic.100% naturale, fără conservanți, fără aditivi sau coloranți, aceste rețete au fost dezvoltate manual în Provence, printr-un proces minuțios de dozare și gătire la ceaun. Indispensabile vara pentru aperitivele gourmet!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu legume crude, sau cu carne albă...

PULPA DE MASLINE NEGRE, SMOCHINE, NUCI SI OTET BALSAMIC 100 gr

45.00 lei

Doar tocate, măslinele negre sunt asociate cu arome provensale pentru o căsătorie bogată în gust.Pulpa de măsline negre este o căsătorie de vară cu ulei de măsline extravirgin, smochine uscate, oțet balsamic  și nuci.100% naturale, fără conservanți, fără aditivi sau coloranți, aceste rețete au fost dezvoltate manual în Provence, printr-un proces minuțios de dozare și gătire la ceaun. Indispensabile  in orice anotimp pentru aperitivele gourmet!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu legume crude, sau cu carne albă...

PULPA DE MASLINE VERZI SI BUSUIOC 90 gr

45.00 lei

Proaspăt și dulce la gust, îmbogățit de busuioc!Binecunoscută în Provence, Picholine este o măslina tipică, mică, destinată să facă ulei sau să fie gustată ca aperitiv. Forma sa alungită, carnea sa fermă și calitatea gustului îi fac renumele. Intensitate placuta cu un fructat de anghinare cruda.Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe*, bruschetta, cu sparanghel sau în vinaigrette*.*ciappe- mici turte de grau,usor sarate.*vinaigrette- sos facut din ulei si otet pentru a asezona salatele...

PULPĂ DE MĂSLINE VERZI, MIGDALE LA GRĂTAR ȘI BALSAMIC ALB 100 gr

45.00 lei

O alianță de arome la grătar cu ulei de măsline extravirgin, migdale, balsamic alb de Modena și coriandru.Doar tocate, măslinele verzi sunt asociate cu arome provensale pentru o căsătorie bogată în gust. Pentru pulpa măslinelor verzi, este o alianță de arome la grătar cu ulei de măsline extravirgin, migdale, balsamic alb de Modena și coriandru.100% naturale, fără conservanți, fără aditivi sau coloranți, aceste rețete au fost dezvoltate manual în Provence, printr-un proces minuțios de dozare și gătire la ceaun. Indispensabile in orice anotimp pentru aperitivele gourmet!Asocieri gourmet: Pe pâine prăjită, ciappe, bruschetta, cu legume crude, sau cu carne albă...

PULPA DE USTUROI 110 gr

45.00 lei

Un sos delicios de usturoi cu o textura cremoasa.Dezvoltata si preparata in Provence, pulpa de usturoi de la Maison Brémond este un sos subtil echilibrat format din peste 50% usturoi proaspat, acesta din urma a fost tocat foarte fin pentru a obtine o textura cremoasa. Această pulpă de usturoi este un concentrat pur din Provence, care vă va rafina preparatele cu gustul său de usturoi.Asocieri gourmet: Ideal cu pește alb (dorada, cod), ca aperitiv pentru a însoți legumele mici, sau chiar, pentru a unge carnea înainte de gătit pentru un rezultat gustos.Pentru un rezultat și mai bun, pune pulpa la frigider înainte de utilizare, aceasta va aduce prospețime și gust tuturor preparatelor tale...

Acest website utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica de Cookie
Setari cookie

Alegeți tipul de module cookie pe care le acceptați

Cookie-urile strict necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul să functioneze corect și nu poat fi oprite. Aceste module cookie sunt setate numai ca răspuns la acțiunile efectuate de tine., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Poti seta browserul să blocheze aceste module cookie, dar site-ul nostru ar putea să nu funcționeze atunci.

Statistici si analize

Aceste cookie-uri ne permit să măsuram traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem ce produse și acțiuni sunt mai populare decât altele.

Marketing și Retargeting

Aceste cookie-uri sunt de obicei stabilite de partenerii noștri de marketing și de publicitate. Acestea pot fi utilizate de aceștia pentru a a-ti crea un profil de interes și apoi să iti afișeze anunțuri relevante. Dacă nu permiți aceste cookie-uri, nu vei experimenta anunțuri direcționate pentru interesele tale.