TERINA DE RATA CU LAVANDA 200 gr Reteta Jany GLEIZE, Chef Michelin
- 4-5 Zile
Adaugă
la favorite
- Costul de livrare este de 30 lei per colet pe teritoriul României.
- Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 750 lei.
- Plăți sigure prin card sau ramburs
- Garantie conform producator
- Retur in 14 zile
Jany
Gleize , bucătar cu stea Michelin, ambasador al bucătăriei
Haute-Provence, este la cârma La Bonne Etape, la Château Arnoux (04)
A
crea o terină cu Jany înseamnă mai întâi să cauți inspirație în grădina
lui, unde legumele, florile și plantele aromatice coexistă liber, sub
soare.
Pentru
această terină, Jany a ales să combine rata din Provence cu emblematica lavanda din Provence
Garanțiile noastre: terină făcută din porc de munte, bine crescut, bine hrănit, bine tratat în Hautes-Alpes. Carne necongelată.
Terină fără gluten, fără ouă, fără lactoză!
Porcul fără porcarii: fără sare nitrit, fără emulgator, colorant, aditiv, aromă,...
Rata este crescuta și sacrificata în Franța.
Valori medii energetice pentru 100g : 1298 kJ/ 314kcal; grăsimi 27,5g din care acizi grași saturați 10g; carbohidrați 0,8g din care zaharuri 0,7g; proteine 15,7 g, sare 1,7 g
Carne de rata 35%, carne porc , ficat porc, ficat pasare, condimente,sare,ierburi, inclusiv lavanda fina din Provence 1%
Se servește rece. Dupa deschidere se pastreaza la frigider 5 zile. (dar știm deja că nu îl vei păstra timp de 5 zile)
Costul de livrare este de 30 lei per colet pe teritoriul României.
Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 750 lei.